Hopp til innholdet

Dekk til fest med flotte tallerkener av tre

Tallerkener av tre har en særegen sjarm og dekor man simpelthen ikke får med andre materialer. Perfekt til både hytte, båt, camping eller til boligen, med disse vakre tallerkenene av resirkulert treverk kan du dekke opp til fest på en naturlig og stilfull måte.

Det fine med disse tallerkenene er at hver og en er unik, med sin egen karakteristiske form og vakre tre-mønster. Behandler du tallerkenene fint ved å olje dem inn med matolje ved behov vil du få vakre tallerkener som holder seg like pene i år etter år.

Unike Tallerkener av teak /Hyttefeber.no

Tallerkener og dekke fat av treverk gjør seg skikkelig godt til middagsselskap eller hageselskap, kanskje spesielt fint på hytten. Disk opp med nyfanget fjellørret eller sett frem et bord av spekemat, ost og bakst sammen med litt god drikke. Disse unike tallerkenene med sin håndlagde sjarm vil passe naturlig inn i en slik setting.

Unike Tallerkener av teak /Hyttefeber.no

Hver og en tallerken og dekkefat er unik og håndlaget. Serviset er laget ut av resirkulert teak, et hardt treslag som ofte brukes i marine omgivelser og på båt.

Unike Dekkefat av teak /Hyttefeber.no
Unike Tallerkener av teak /Hyttefeber.no

Se gjerne også Utenplast.no for tips til produkter med mindre kjemikalier og plast. Slike tallerkener av treverk er også kjempefine å ha med seg i ryggsekken og bruke på tur eller camping. Les mer om kopper og bestikk av tre på friluftsbloggen Northsport.no.