Hopp til innholdet

Formfine dun-frie jakker og parkas for dame

Med moderne materialer og teknologi kan man produsere gode og varme vinterjakker og parkas uten dun. Fra Save The Duck kommer det et utvalg av elegant vintertøy uten bruk av dunfjær fra ender. Disse flotte puffede jakkene produseres 100% uten dyreprodukter men varmer like godt som før.

Det italienske selskapet Save the Duck er et etisk og miljøvennlig klesmerke med fokus på yttertøy. Save The Duck er dedikert til bærekraft og produserer derfor alle sine produkter med respekt for dyr, miljø og mennesker. Selskapet er kjent for sine dunfrie jakker med PLUMTECH®-polstring

Save the duck ytterjakker /Outnorth.no

Isla: Kort pufferjakke for kvinner som holder deg varm og tørr da den er vind- og vanntett. Designet har høy hals, glidelås foran, sidelommer og logo på ermet.

Isla er en stor pufferjakke uten dun /Outnorth.no

Lysa er en stor og romslig parkas som holder deg god og varm på de kalde dagene. Den er 100 % vegansk da den ikke inneholder animalske produkter og er polstret med dyrefri dun. Jakken har et feminint design med et skinnende ytterstoff og Save The Ducks-logoen på det ene ermet.

Lysa parkas for dame uten dun /Outnorth.no

Daisy er en vattert jakke fra Save The Duck for kvinner. Jakken har en slank silhuett, hette, sidelommer og elastiske mansjetter og fald. 

Daisy vattert jakke med kroppsnær passform /Outnorth.no

Les mer om Matégot Kleshenger – Lek & Funksjonalitet siden 1956, Elegante og Vakre Bord av Marmor og Stein og Entreskap – Flotte skap og kommoder til entré og gang.