Hopp til innholdet

Sofa til uterommet – Skap et komfortabelt loungeområde med disse ute-sofaene

Ønsker du å skape et eksklusivt uteområde og loungeområde i hagen eller hytten vil en komfortabel og flott utesofa være en god idé. Med en uterom-sofa kan du samle familie og venner til hyggelige sammenkomster og skape intime områder som utnytter plassen på en god måte.

Her samler vi populære sofaer til hage, balkong og terrasse som er bygget i solide materialer – og som er bygget på en måte som gjør at de tåler å brukes år etter år.

Level er en stilren og moderne modulær utendørs loungesofa som du kan kombinere i ulike løsninger til å passe dine behov og ditt uteområde.

Den er laget av lette aluminiumsrammer som er vedlikeholdsfrie og takket være sine myke og store puter er disse svært komfortable å sitte i. Disse kommer i 4 forskjellige farger som gir deg høy fleksibilitet og mange stilvalg.

Level modulsofa – Et moderne stilrent valg /Lunehjem.no
Level modulsofa – Skap luksuriøse uterom /Lunehjem.no
Level modulsofa – Et moderne stilrent valg /Lunehjem.no

Mundo serien fra danske Bloomingville er en rustikk serie utemøbler av stål og håndvevd polyestertau med lang holdbarhet. Det lette og åpne designet i naturelle farger gjør at disse utemøblene passer fint inn i alle hager og uterom enten du ønsker å skape et loungeområde eller behøver en behagelig sofa til balkongen.

Mundo sofa og utemøbler fra Bloomingville /Nordicnest.no

Mundo sofaen har en pulverlakkert stålramme i sort og naturfarget kunstig rotting som varer i mange år. For å sikre at møblene holder i mange år bør man passe på at lakkeringen ikke skrapes slik at fuktighet trenger inn til stålet. Denne hagesofaen har en lett svai i ryggen som gjør den komfortabel å lene seg tilbake i.

Mundo sofa og utemøbler fra Bloomingville /Nordicnest.no

Inspirert av det franske uttrykket «Roulis» som gjenspeiler den milde bevegelsen av bølger, er Rouli-serien fra Ferm Living et allsidig modulært sofasystem.

Den eksklusive og luksuriøse Rouli soafen er designet for innendørs og utendørs bruk, og kan fungere som en sjeselong eller kombineres til en sofa, og tilbyr fleksibel styling for alle rom. Modulene har et avtagbart deksel for enkel rengjøring og et lett mousse-interiør.

Rouli fra Ferm Living – perfekt for å skape komfortable loungeområder /Nordicnest.no

Skagerak lager mange vakre og holdbare utemøbler av tre og Virkelyst serien er et elegant eksempel på dette. Denne flotte serien består av robuste møbler som vil vare i år etter år.

Virkelyst sofaserien fra Skagerak /LannaMøbler

Serien er en perfekt kombinasjon av robuste tradisjonelle materialer og flotte moderne, rene linjer og åpninger som passer fint inn i både denne tradisjonelle og moderne stil. Møblene har en komfortabel sittestilling med lett avlent rygg og store komfortable puter.

Virkelyst – En kombinasjon av treverk og moderne design /LannaMøbler
Virkelyst sofaserien fra Skagerak /LannaMøbler

Disse tradisjonelle utemøblene fra Espegaard er laget av robuste materialer og et tykt treverk som holder i flere år – også ved å stå utendørs året rundt. Dette er flotte utemøbler som passer godt inn på hytta.

Tradisjonell hagesofa i solid treverk /Hyttefeber.no
Robuste helårs utemøbler /Hyttefeber.no
Robuste helårs utemøbler /Hyttefeber.no

Les gjerne mer om Utemøbler til hytte og hus – Flotte og robuste hagemøbler i tre, Nydelige utekjøkken – Inspirasjon til utekjøkken og Store og myke gulvtepper – Perfekt for stue og soverom