Hopp til innholdet

Lave og Lette Gummistøvler – Raske å ta av og på

Gummistøvler er kjempefine å bruke året rundt, spesielt som enkle sko å ta på seg når man skal inn og ut, hente ved eller post. Gummistøvler har tradisjonelt vært høye, tunge og ikke så enkle å ta av og på men Kinna fra Urberg er en ny serie med lavt skavt som er enkle å ta av og på.

Med elastiske sider er disse støvlene utrolig lette å bruke i hverdagen /Outnorth.no

Gummistøvlene har en stålgelkobling i sålen som gjør dem vridende og gir stabilitet til føttene. Skoene er laget av en blanding av gummi og naturgummi og veier omtrent 500g, omtrent halvparten av en tradisjonell gummistøvle.

Kinna fra Urberg /Outnorth.no

Dette gjør dem perfekte som enkle utesko når du bare skal ut å gjøre noe eller som hyttesko når du må hente ved i snøen eller regnværet. De mange høye anmeldelsene fra tidligere kunder forteller at disse lave gummistøvlene ofte brukes for slike enkle formål og ved at de er veldig raske å ta av og på bena har gitt mange fornøyde kunder.

Kinna lave gummistøvler fra Urberg /Outnorth.no
Kinna har et godt mønster av gummi som sikrer godt grep året rundt. /Outnorth.no

Les gjerne mer om Formfine dun-frie jakker og parkas for dame, Svarte vegghyller av metall – Perfekt til bad, kjøkken og gang og Elegante og Vakre Bord av Marmor og Stein.