Hopp til innholdet

Svarte vegghyller av metall – Perfekt til bad, kjøkken og gang

En svart vegghylle av metall passer som oftest lett inn i hjemmet, og vil være kjempefin å bruke dersom du ønsker å bruke svarte møbler og svart dekor i innredningen av et rom. Dersom du for eksempel velger å bruke svarte elementer på badet men trenger litt ekstra oppbevaringsplass, kan en svart metall-vegghylle være et fint sted for ekstra oppbevaring av såper, håndklær o.l.

Nivo fra Gejst er en moderne og elegant vegghylle i svart metall med avrundede kanter og rette stilrene linjer, perfekt for den skandinaviske stilen. Vegghyllen er laget i svart stål og passer dermed flott inn i alle rom, også baderom.

Nivo fra Gejst /Nordicnest.no

North hyllen passer kjempeflott inn på kjøkkenet med sin enkle stil og robuste konstruksjon. Perfekt for å plassere krydder, skåler eller kopper på kjøkkenveggen.

North vegghylle i svart metall /Nordicnest.no

Stark er en 5-rommet vegghylle i svart metall som passer kjempefint inn på bad eller kjøkken om du trenger ekstra oppbevaringsplass. Hyllen er enkel å sette opp og er fin å bruke i rom hvor man ønsker å bruke svarte møbler eller hvor man ønsker å ha et rustikt eller industrielt preg.

Stark Vegghylle i svart metall /Jotex.no

Jilly er en dyp vegghylle i svart metall som er kjempefin å bruke på baderommet for oppbevaring av håndklær og tekstiler og lignende. Vegghyllen kan henges opp både liggende eller stående langs veggen.

Jilly vegghylle i svart metall /Jotex.no

Wire fra danske Nordal er et kjempelekkert system av vegghyller, kommoder og skap til kjøkken, entré og stue som har et rustikk, industri preg, men som samtidig er moderne og stilrent. Wire kommer i flere størrelser og varianter, noe som gjør at du kan sette sammen ditt eget system individuelt eller som en kombinasjon av flere vegghengtehyller og gulvstående skap.

Wire fra Nordal /Kitchentime.no

Durbuy er en svart hylle av jern og wire som har en matt pulverlakkert overflate. Den praktiske oppbevaringshyllen har tre kurver og fester slik at du kan skru den opp og henge den langs veggen. Perfekt til bad, gang og kjøkken.

Durbuy hylle i svart metall /Jotex.no
String pocket sort vegghylle /Nordicnest.no

Millie er en avrundet og elegant liten vegghylle som gir deg litt ekstra veggoppbevaring der du trenger det og er perfekt å bruke til f.eks mindre rom og små baderom. Hyllen har sort metallramme og svart wire i bakkant.

Millie svart metall vegghylle /Jotex.no

Willie er en svart metallhylle med retro-vibber og dekorative sider som passer fint inn i både stue såvel som bad, soverom og entré. Her får du litt ekstra oppbevaringsplass for bilder, småobjekter og suvenirer du ønsker å vise frem.

Willie svart vegghylle /Jotex.no

Få gjerne flere ideer til vakkert interiør i hjemmet, se blant annet Vakre hyller til kjøkkenet – For oppbevaring og dekor, Woud Wallie – En allsidig veggmontert skuff og vegghylle i ett, av Amalie Skov Rahbæk eller Gode og myke gulvtepper til soverommet.

Med et Skap med spiler – Vakker og iøynefallende oppbevaring kan du få god oppbevaring på en stilfull måte, se gjerne også Utemøbler til hytta – Flotte hagemøbler i hyttestil.


Bygg dine egne lamper /Lampedeler.no