Hopp til innholdet

Elegante og Vakre Bord av Marmor og Stein

Marmor tilfører eleganse og luksuriøsitet og har en tidløs kvalitet som er svært motstandsdyktig mot riper, skader og hverdagslig bruk. Med disse vakre bordene av marmor og stein kan du få frem en dekorativ og unik stil i hjemmet og samtidig få et møbel som kan vare i generasjoner.

Ninety Table XL i marmor /Confidentliving.no

Androgyne fra danske Menu er et spektakulært avlangt bord som passer kjempeflott inn som loungebord, sofabord eller som frittstående benk. Bordet kommer i flere variasjoner som både fullverdig marmor-variant, eller som en kombinasjon av marmor benkeplate og støtteben av vakkert utskjæret treverk.

Androgyne kombinerer her valnøtt og marmor /Nordicnest.no
Androgyne bord i full marmor /Nordicnest.no
Androgyne fra Menu /Nordicnest.no

Dette salongbordet er laget av luksuriøs kunis breccia-stein og er preget av karakteristiske årer og mineralfragmenter i en varm nøytral nyanse. Bordet er like imponerende for avslappet bespisning eller for å vise frem bøker og gjenstander. Androgyne kommer fra den København-baserte norske arkitekten Danielle Siggerud.

Androgyne marmor bord med et vakkert steinmønster /Nordicnest.no
O Table fra OX Denmark /Confidentliving.no

Fly fra &Tradition er en lekker loungebord med avrundede kanter og topp-plate av utsøkt marmor. Perfekt for et stilrent og moderne hjem.

Fly lavt loungebord i vakker marmor /Lunehjem.no
Fly lavt loungebord i vakker marmor /Lunehjem.no

Verde fra WOUD er et luksuriøst og stilrent marmorbord som passer perfekt til sofakroken. Bordet er hardført, enkelt å rengjøre og kombinerer metall, eikefinér og en dekorativ rundplate av dekorativ og polert marmorstein. Med sine runde og ovale former er dette også et praktisk bord som er lett å bevege seg rundt når bordet plasseres som et sofabord.

Verde med brun og svart marmorplate /Nordicnest.no

Designer Rikke Frost har overført de runde og ovale linjene til sitt Verde-speil til et særegent salongbord. Den nedre bordplaten er laget av malt eikefiner og den øvre toppen av marmor, noe som resulterer i en sofistikert, men organisk følelse. Skinnene på metallrammen gjør at du kan plassere blomsterpotter og andre gjenstander tett inntil kanten trygt, så Verde egner seg like godt som salongbord, sidebord eller plantebord.

Verde bord med nydelig mønstret grønn-marmor /Nordicnest.no
Perfekt som sofabord med sinb myke linjer /Nordicnest.no

Lato fra &Tradition er et eksklusivt sidebord med base av vakkert polert marmor i hvit eller mørk stein og et toppbord av solid treverk av eik eller valnøtt. Sidebordet er har et fleksibelt design som gjør at den er enkel å plassere omkring i boligen, enten i et lesehjørne eller som plassér dem parvis som elegante sofabord.

Lato – Runde sidebord av marmor og treverk /Nordicnest.no
Lato – Runde sidebord av marmor og treverk /Nordicnest.no

Les gjerne mer om Store og myke gulvtepper – Perfekt for stue og soverom, Vakre hyller til kjøkkenet – For oppbevaring og dekor og Entreskap – Flotte skap og kommoder til entré og gang.