Hopp til innholdet

Barkrakk og Barstol i Kul Vintage og Retro Stil

Mange har en kjøkkenøy eller kjøkkenbar med utstikk for enkel servering, frokost og lunsj, og ved å bytte ut barstol og barkrakk kan du enkelt forandre utseendet og stilen til kjøkkenet for å få en mer autentisk og kul retro, vintage stil. Disse flotte barstolene og barkrakkene i retro, gammeldags stil vil ikke bare gi deg et komfortabelt sted å sitte, men vil også være med på å gi en dekorativ stil i hjem og kjøkken.

Bali fra det danske designmerket Nordal har en stilig gammeldags utseende og er laget i robuste deler av dampformet rotting. Disse enkle, men elegante krakkene er perfekte hvis du ønsker å skape en lun og naturskjønn-stemning i hjemmet ditt. Barkrakkene har et elegant håndvevd sete og en høy ryggstøtte med stor komfort.

Bali barkrakk fra Nordal /Kitchentime.no
Abalone barkrakk i formpresset tre med lærsete /Glass og interiør

IDA er en herlig fargefull serie av komfortable barkrakker med høy seterygg dekorert med 70 og 80-tallets fargepalett som skaper et stilig og fargerikt blikkfang på kjøkkenet. Barkrakken har en komfortabel sittestilling og håndpumpe slik at du enkelt kan regulere høyden.

IDA barstol /Homeroom.no

Porto fra svenske Wikholm Form er en stilig høy barkrakk i retro gammeldags stil som er laget av FSC sertifisert teak treverk og konjakk brunt kuskinn.

Porto barkrakk /Kitchentime.no

Malibu er en gammeldags barkrakk i vintage stil med ramme av jern og treplate montert på en skrustikke, perfekt om du ønsker et rustikt møblement på kjøkkenet.

Malibu barkrakk /Homeroom.no

Gi kjøkkenbar og øy litt ekstra stil og eleganse med disse 70-talls inspirerte barkrakkene i myk og glansfull fløyel. Sete med tuftede detaljer som gir tekstur og struktur, og metallstamme med fotstøtte. Fløyelsstoffets farge skifter avhengig av lyset og retningen på luggen, noe som gir en levende, luksuriøs følelse.

Brooke barstol /Homeroom.no

EA fra Nordal er en sjarmerende serie møbler med enkle geometriske former som har hentet mye av sin inspirasjon fra Art-Deco stilretningen. Barkrakkene er laget i gyllent metall og har et sete av flettet lær med myk sittestilling.

EA fra Nordal /Kitchentime.no

Oppdag flere ideer til vakker interiør i hjemmet, se blant annet Store og myke gulvtepper – Perfekt for stue og soverom, Svarte vegghyller av metall – Perfekt til bad, kjøkken og gang eller Vakre Vaser i Farget Glass fra Marimekko.