Hopp til innholdet

Vakre Vaser i Farget Glass fra Marimekko

Dekorér bord, kommode og vinduhyller med disse elegante og fine vasene til blomster og pynt fra Marimekko. Marimekko er et finsk designhus som står bak en rekke sjarmerende og koselige design, her kan du se noen av deres mest populære glassvaser i elegant farget glass. Alle deres produkter blir laget lokalt med nære råmaterialer av dyktige håndverkere.

Urna er en kjempflott glassvase av farget glass med en dyp og lav form som kan romme mange blomster eller lange kvaster av blomst, lyng og planter. Vasen er laget av dyktige håndverkere i munnblåst glass som gjør hver og én vase unik og spesiell. Med sine vakre fargetoner er Urna glassvasen en kjempefin dekorasjon i et ellers stilrent hjem.

Urna glassvase /Nordicnest.no
Urna glassvase /Nordicnest.no

Flower vasen fra Marimekko kommer i 6 vakre farger og er kjempefin å plassere på bordet som enkel bordpynt til en liten bunt blomster, eller én enkelt blomst. Denne enkle og søte glassvasen er designet av Carina Seth-Andersson, og er produsert av dyktige håndverkere i munnblåst, farget glass.

Flower vasen fra Marimekko /Nordicnest.no

Umpu glassvasen har en litt høyere trakt som gjør den flott for å få planter og blomster høyere opp fra bordet, eller til å stå mer rett til værs, og du kan ha både buketter og enkelte snittblomster i vasen. Sett vasen i midten av middagsbordet eller la den pynte opp skjenken i gangen.

Umpu i ravfarget glass /Nordicnest.no
Umpu Glassvase i blått /Nordicnest.no
Ravfarget glass – Umpu fra Marimekko /Nordicnest.no

Mini er som navnet tilsier en liten, munnblåst glassvase som kommer i en rekke fortryllende farger. Vasen er kjempeflott som en søt liten minidekorasjon på bordet til enkle, små blomster og er så liten at den får plass i en hånd. Glassvasen kan stå alene på et bord eller en hylle, men den blir også fantastisk fin å sette sammen med flere vaser i en gruppe. 

Mini – Liten glassvase i farget, munnblåst glass /Nordicnest.no

Les gjerne mer om Store og myke gulvtepper – Perfekt for stue og soverom, få tips til svarte vegghyller av metall eller møblér hjemmet med Skap med spiler – Vakker og iøynefallende oppbevaring.


Bygg dine egne lamper /Lampedeler.no