Hopp til innholdet

Store og myke gulvtepper – Perfekt for stue og soverom

Store og myke gulvtepper, perfekt å skape et komfortabelt og vakkert hjem. Dersom du ønsker komfort og en luksuriøs følelse hva kan vel da være bedre enn å stå opp om morgenen og plassere føttene sine på et mykt og komfortabelt gulvteppe?

Gulvtepper kommer i flere materialer og stilarter, men dersom man ønsker et mykt og komfortabelt gulvteppe vil som oftest ull eller et ryet gulvteppe være det beste valget. Med sine lange hår og og tykke bunn vil teppet oppleves både isolerende og komfortabelt mot bare føtter. En annen fordel er gode støydempende egenskaper og at man enkelt kan forandre stilen og utseendet i innredningen. Dersom du er på utkikk etter et mykt teppe som er lett å rengjøre vil et teppe av ull være det beste valget, ettersom ull har en naturlig smussavvisende egenskap.

Grace – Stort og mykt håndvevd gulvteppe /Homeroom.no

Meadow High fra Ferm Living er et elegant og stort gulvteppe med en imponerende lugghøyde på 8 centimeter. Gulvteppet er laget av ryet ull som er naturlig smussavisende og føles deilig mot føttene. Teppet har en vintage 70-talls inspirert stil og skaper en lun og varm følelse i hjemmet.

Meadow High fra Ferm Living /Nordicnest.no

Cinco er et deilig og klassisk gulvteppe av myk ull som er rimelig i innkjøp og enkel å vedlikeholde. Tepper av ull har en naturlig egenskap til å være smussavvisende takket være ullens fettstoff. Med sitt diskré og lette ullmønster psser gulvteppet inn i de fleste interiørstiler og rom.

Håndknyttet mykt ullteppe- Cinco /Homeroom.no
Håndknyttet mykt ullteppe- Cinco /Homeroom.no

Rio fra svenske Classic Collection er håndlaget og vevd i et uregelmessig mønster med tilfeldig plasserte lugger. Teppet er vevd i 90% ull og 10% bomull og skaper en elegant og myk følelse.

Rio ullteppe med uregelmessig stil /Nordicnest.no

Shiva er en populær teppe-modell med sin hvite, langhårede stil som både gir et elegant uttrykk og samtidig høy komfort. Perfekt til soverommet, entré eller i hverdagsrommet.

Shiva – elegant langhåret teppe /Homeroom.no
Shiva – elegant langhåret teppe /Homeroom.no

Peas fra Hay er et mykt og lekkert gulvteppe med knopper av ull som gir god demping og isolasjon når man står på teppet. Peas kommer i flere moderne farger og passer også fint inn på bad eller gang. Ullteppet har alle de gode smussavvisende egenskapene som gjør ull til et så godt materiale i tepper og behøves simpelthen å støvsuges rent.

Peas ullteppe fra HAY /Nordicnest.no

Les gjerne mer om Svarte vegghyller av metall – Perfekt til bad, kjøkken og gang, Skap med spiler – Vakker og iøynefallende oppbevaring eller Entreskap – Flotte skap og kommoder til entré og gang.