Hopp til innholdet

Deilige Badematter med dusker og myk lugg

En badematte gir deg en deilig myk ståplass når man kommer ut av dusj og badekar, men en badematte i stilige farger kan også gi en helt ny opplevelse og stil på baderommet.

Shanghai badematte er en kjempefin matte i myk chenille med innebygde glittertråder som skaper et dekorativt fargespill. Matten er bygd for å holde seg fin over lengre tid, har anti-skli på undersiden og loer ikke mot bare våte føtter.

Shanghai badematte /Princess.no

Hills er en ekstra stor baderomsmatte for deg som ønsker en stor matte til dusj og baderom. Matten kommer i fargene sort eller grå og er laget av knyttet stoff som kan minne om små popcorn som er myke å gå på.

Hills baderomsmatte /Jotex.no

Chenille er en av de mest populære baderomsmattene til Homeroom og er en avrundet oval matte i kjempemykt chenille-garn som er gjenvinnet og øko-sertifisert. Matten har et stilrent og lekkert design og kommer i en rekke fine farger dersom du ønsker litt mer farger på baderommet.

Chenille baderomsmatte /Homeroom.no

Zelda er en klassisk rund baderomsmatte i tuftet bomull som oppleves myk og komfortabel ut mot føttene. Matten har søte dusker og kommer i flere fine farger.

Zelda baderomsmatte /Homeroom.no

Goodie er en lekker baderomsmatte i tuftet polyester med lang lugg som oppleves myk og behagelig mot føttene. Matten tørker raskt og har antiskli underside.

Goodie baderomsmatte /Jotex.no

Lollo er en elegant vevd matte i naturlige jordfarger med korte, dekorative frynser med fin glans. Matten har lange frynser i kortendene som gir et retro utseende. Sklifri bakside.

Lollo retro baderomsmatte /Homeroom.no

Berlin Aqua er en tykk og myk badematte i chenille med avlang form som kommer i flere fine farger.

Hvordan vaske badematten

Badematter kan som regel vaskes direkte i vaskemaskinen, men du gjør det lurt i å lese etiketten nøye før du legger den i maskinen. Som regel bør man vaske den i vaskemaskinen med kaldt vann og langtidstørke den i tørketrommelen på lav varme for å få matten fluffy og myk igjen.

Les gjerne mer om Store og myke gulvtepper – Perfekt for stue og soverom, Svarte vegghyller av metall – Perfekt til bad, kjøkken og gang eller Barkrakk og Barstol i Kul Vintage og Retro Stil