Hopp til innholdet

Elegante og Dekorative Juletrefot i Tre og Metall

Få den naturlige sjarmen fram med en dekorativ juletrefot av treverk – eller pynt med en vakker designfot av metall med spennende assymetrisk design. Disse elegante juletrefot har et fint og tidløst design som man kan bruke år etter år.

Juletrefoten Norr fra Scandi Living har en elegant og tidløs, stjerneformet design med en stabil form av treverk og metall. Denne vakre juletrefoten har rene linjer og kommer i fargene lyst tre og mørkt tre. Med de fire skruene holdes juletreet stabilt på plass.

Norr Juletrefot i tre fra Scandi Living /Nordicnest.no
Norr Juletrefot i tre fra Scandi Living /Nordicnest.no

Juletrefoten fra BornInSweden har et assymetrisk design hvor noen av føttene er kortere enn de andre, dette skaper ikke bare et spennende uttrykk, men gjør også at juletreet kan enkelt plasseres i områder hvor man også går mye forbi uten å treffe juletrefoten med bena.

Juletrefoten har et robust design av matt-svart resirkulert aluminium.

Juletrefot fra BornInSweden med uregelmessig form /Nordicnest.no

Stella er en stor og flott juletrefot av tre med vakre former og en messingholder til juletreet med fire lett justerbare skruer til å rette opp og feste juletreet. Stella fra danske Skagerak er et eksempel på det tidløse og klassiske møter elegant dansk design.

Stella fra Skagerak – Vakker juletrefot av tre /Nordicnest.no
Stella fra Skagerak – Vakker juletrefot av tre /Nordicnest.no

Cavia fra Lene Bjerre er en dekorativ klassisk juletrefot i en retro og antikk utførelse. Denne nydelige juletrefoten er laget av aluminium og har en rå overflate som skaper dybde og mønster i fargen. Denne kommer i både gull og sølv og har et dekorativt mønster.

Cavia – Gull og Sølv juletrefot fra Lene Bjerre /Nordicnest.no

Med disse vakre og elegante juletrefotene av metall og treverk er det enkelt å skape en hyggelig julestemning. De har også kopper hvor man kan fylle opp litt vann slik at juletreet holder fargen og formen lenger ut i julen.

Les gjerne mer om Hengende Blomsterpotter – Heng planter fra taket, Elegante og Vakre Bord av Marmor og Stein og Svarte vegghyller av metall – Perfekt til bad, kjøkken og gang.