Hopp til innholdet

Hengende Blomsterpotter – Heng planter fra taket

Med en hengende blomsterkrukke kan du utnytte takhøyden i bolig og leilighet, eller du kan henge opp blomsterkrukkene i et vindu og skape en vakker stil i interiøret.

Globe Hanging Flowerpot fra AYTM er en serie hengende blomsterpotter som passer både inne og ute! Med et enkelt, men slående design, hviler en skråstilt globus delikat på en elegant gyllen ring, og skaper en vakker kontrast og en atmosfære av moderne design.

Heng blomsterpotter fra tak /Lampemesteren.no
Globe Flowerpot kommer også som veggmontert modell /Lampemesteren.no

Tilgjengelig i fire størrelser og en samling matte farger, kan blomsterpotten sømløst koordinere med en rekke forskjellige stilte miljøer; fungerer som et vakkert midtpunkt på et kaffe- eller sidebord. Enten den brukes til plantene dine eller til å oppbevare små tilbehør og pyntegjenstander.

Kommer i moderne matte farger /Lampemesteren.no

My er en vakker hengende krukke i keramikk. Krukken har en blank og nøytral glasur. Vasens innside er også glasert.

My hengende krukke /Homeroom.no

Hengende Deco Krukke fra Ferm Living – Myke former og strenge silhuetter smelter sammen i denne opphengte blomsterpotten. Laget av pulverlakkert metall, danner den sfæriske potten bunnen av designet, og er utsmykket med to buede metallstenger. Siden potten er laget for å henge, er det ingen dreneringshull, så vær forsiktig så du ikke overvanner plantene dine.

Hengende Deco Krukke fra Ferm Living /Lampemesteren.no

Speckle fra Ferm Living er en herlig og rustikk hengende blomsterpotte. Laget med en distinkt slags steintøy som har en kornete, rå tekstur, gir Speckle-linjen et organisk, håndlaget utseende og følelse. Denne hengende versjonen bærer på den flytende silhuetten med sfæriske potter opphengt i vridd bomullstau. Den rikelige taulengden gjør at høyden enkelt justeres til ønsket plassering i hjemmet ditt.

Speckle hengende potte i steintøy fra Ferm Living /Lampemesteren.no

Denne dekorative hengende krukken i messing fra Bloomingville er et kjempevakkert blikkfang i hjem og stue, den vakre kontrasten mellom en grønn plante og den stilrene overflaten av gyllen messing skaper en vakker kombinasjon.

Hengende krukke i messing fra Bloomingville /Nordicnest.no

Denne flotte ampelkrukken i glasert steingods har en fin klassisk og landlig stil. Denne hengende krukken er håndlaget, og hvert eksemplar er helt unikt.

Hengende ampelkrukke i steingods fra Bloomingville /Lampemesteren.no

Hanging glass fra DBKD er en lekker serie av små hengende glasskrukker som er fine alene, men ekstra fine hengende sammen. Med disse kan du plante inn små dekorative planter, mose eller andre pyntesaker du måtte ønske.

Hanging glass fra DBKD /Nordicnest.no
Hengende potte i keramikk med snorer av hamp /Homeroom.no

Les gjerne mer om vakre tips til interiør blant annet Elegante og Vakre Bord av Marmor og Stein, Store og myke gulvtepper – Perfekt for stue og soverom og Vakre hyller til kjøkkenet – For oppbevaring og dekor.


Bygg dine egne lamper /Lampedeler.no