Hopp til innholdet

Gardiner med mønster – Dekorative gardiner med flotte mønstre

Pynt opp stue, entré, kjøkken og bad med disse flotte gardinene med mønster i mange farger og livlige design. Et gardin med mønster passer flott inn som komplement til veggens farge eller som et kontrastelement blant lyse eller hvite farger.

Klara er et flott roll-up gardin i et klassisk rutemønster som passer spesielt godt inn på hytta eller på kjøkkenet. Et roll-up gardin kan henges på vanlig gardinstang og man justerer enkelt lysfeltet med båndet. Bredden oppgir du på bestilling slik at den passer til ditt vindu.

Klara – flott roll-up gardin i klassisk mønster /Homeroom
Klara kommer også i lang versjon /Homeroom
Panama – Dekorativt mønstret rull opp gardin /homeroom

Til barnerommet kan man velge blant et stort utvalg gardiner i flotte mønstre og som også er lystette. Et stort pluss når man ønsker at barnet skal legge seg til vanlig tid, eller sove ekstra lenge. Se utvalget på VidaXL.no

Magnolia er ett flott gardinsett, full av vakre blomster i et nydelig mønster som passer flott til både stue og soverom.

Magnolia gardin med blomster mønster /Homeroom
Gloria – blomstrete roll up gardin /Homeroom

Gjør det ekstra dekorativt i stue, bad eller soverom med disse flotte gardinene med mønstret trykk. Gardinene kommer i en rekke forskjellige farger og du kan se hele utvalget på VidaXL.

Gardiner i flotte mønstre /Vidaxl

Sissan er et enkelt og dekorativt halv-gjennomsiktig gardin som er påsydd små runde dotter for dekorativ effekt. Kommer også i rødt.

Sissan – Gardin med rundt mønster /Homeroom

Få flere interiørtips til hjemmet, se disse flotte tallerkenene i tre, perfekt til hytte og tur, eller lag et tak over verandaen.