Hopp til innholdet

Interiør med farger – Få en fargefull interiørstil

Sort og hvitt er ikke for alle, for noen er et fargerikt interiør perfekt for å skape et kreativt og stemningsfullt interiør som gir energi og avkobling. Dersom du er en av dem som er på utkikk etter interiør med farger kan du bla igjennom våre topptips for produkter fra norske nettbutikker.

Magnor stone blå lampe /Glass og interiør

Ayah er et spennende og trendy sidebord med en kul og unik design fra danske Bloomingville, mix og match denne med andre kontrastfarger for å skape et stilig fargefullt interiør.

Ayah sidebord – Bloomingville /Reforma.no
Fargerike møbler i UNO serien /Homeroom.no
Floo Veggdekor /Homeroom

Bold Monkey er et spennende designmerke som spesialiserer seg på unik og fargefull interiørstil med en leken vri. Her finner du vakre puter, sofaer og unike designbord som gjerne kan kombineres for å skape et unikt og fargerikt interiør.

Bold Monkey interiør /Reforma.no

Se hele den unike serien hos Reforma.no

Bold Monkey interiør /Reforma.no
Bold Monkey interiør /Reforma.no
Bold Monkey interiør /Reforma.no
Bold Monkey interiør /Reforma.no

Tapet er blitt trendy igjen, nå finnes dem i et hav av vakre mønstre, farger og stilarter slik at du kan finne noe du liker, hva med noe retro og trendy?

Se utvalget av vakker tapet /Homeroom.no
Tetris Teppe Lime /Confident Living

Calore fra ByOn er en populær serie med fargerike lykter til interiørpynt i hjemmet. Gruppér gjerne flere sammen for å skape et vakkert samspill av forskjellige farger og mønstre, populær til borddekning eller dekor på kommode og hyller.

Calore – Byon /Reforma.no

Bruk gjerne et par vakre lamper for å pynte opp i interiøret. En lampe blir gjerne et fokuspunkt i interiøret og det finnes utrolig mange vakre og spennende modeller å velge mellom. Se bloggen lunelamper og deres forslag til vakre lamper i farget glass.

Multifarget glasspendel – Bloomingville /
Glass og interiør
Uno – Grønn glass pendellampe /Homeroom.no
Nordal – Speil Circle Gold /Confident Living
Sphere – ByOn /Reforma.no
Møbler fra umage /Glass og interiør

Mille Moi er et spennende norsk interiørmerke som produserer og designer selv, her finner du spennende små interiørdetaljer som har hentet impulser fra rundt omkring i hele verden.

Mille moi puter /Glass og interiør
Mille moi puter /Glass og interiør

De kule PomPom putene fra ByOn har kommet i en ny og kul multi-farget variant, perfekt for å skape fargefulle kontraster i lenestol eller sofa.

PomPom Multi /Reforma.no

Fargefulle potter og vaser er en enkel måte for å sette sammen et vakkert samspill av forskjellige farger, eller for å skape kontraster i et ellers hvitt eller sort interiør. Disse fine flowerpot vasene fra danske bloomingville kommer i en rekke farger, men har også litt forskjellig form og stil.

Flowerpot – Bloomingville /Confident Living
Crochet knagger /Homeroom.no

Få flere tips til en unik og fargerik interiør, blant annet disse vakre vasene i farget glass eller gardiner med mønster.