Hopp til innholdet

Vakre vaser i farget glass – Til dekor og pynt

Dekorér hjemmet med disse vakre og elegante vasene av farget glass, perfekt for å skape et fargerikt interiør som gir en vakker kontrast mot grønne planter og blomster. En vase i farget glass kommer i mange størrelser, farger og former, her kan du velge din favoritt til hjemmet.

Brun og klar glassvase /Confidentliving.no

«Grønn» fra Danske Bloomingville er en vakker glassvase i farget grønt glass med et delikat mønster og base av gyllen messing. Du finner også lamper og mer i samme serie dersom du ønsker å kombinere vasen med andre elementer i hjemmet.

Gronn fra Bloomingville /Reforma.no
Gronn fra Bloomingville /Reforma.no
Brun glass vase med lekkert mønster fra Bloomingville /Kitchentime.no

Cafu er en utrolig lekker og stilren vase fra danske Georg Jensen i farget blått glass hvor fargen toner seg mildere jo lengre ned på vasen man kommer.

Cafu – Georg Jensen /Kitchentime.no
Cafu – Georg Jensen /Kitchentime.no
Rosa glassvase fra Bloomingville /Confidentliving.no

Nydelig brun farget glassvase med en bølgende og boblende overflate fra danske Bloomingville. Denne sjarmerende glassvasen egner seg like fint på bordet som i en hylle eller på toppen av en kommode.

Brun glassvase fra Bloomingville /Reforma.no
Delikat vase «FUCHSIA» /Christiania Glassmagasin

En vakker vase i grønt farget glass med runde former som smalner inn mot toppen, perfekt som dekorasjon på små bord eller et settebord.

Grønn vase fra Bloomingville /Reforma.no
Vakker rillet glassvase i oransje fra Bloomingville /Confidentliving.no

Groove er en delikat og lekker vase i farget grått glass fra Speedtsberg med riller som går ned langs sidene som fanger opp lys og skygger fra rom og vinduer.

Groove – Speedtsberg /Reforma.no
Georg Jensen Alfredo Vase /Christiania Glassmagasin

Denne klassiske vasen i farget rødt glass fra Bloomingville kommer også i en rekke andre farger. Med sin enkle form og tidløse design passer den inn i de fleste interiørstiler, samtidig som du kan velge en farge for å skape litt kontrast og liv i rommet.

Rød glass vase fra Bloomingville /Kitchentime

Rill er en lekker vase i sjarmerende retro stil fra Nordal med vakre riller og en ru overflate som reflekterer lys og bevegelse i rommet. Rill kommer i fargene grønn eller i en vakker og tidløs rav farget variant.

Rill fra Nordal /Reforma.no
Rill – Ravfarget fra Nordal /Kitchentime.no

Se mer om interiør og eksteriør, blant annet disse utemøblene i betong som også kan brukes inne, dekorative gardiner med mønstre eller dekk til fest med disse flotte tallerkenene i tre.