Hopp til innholdet

Lines fra NJRD – Skapt for å elskes i bruk, ikke bare til pynt

Lines fra svenske NJRD er en delikat serie tallerkener, kopper og kanner i myke og moderne farger med et karakteristisk design med nedsunke dekorlinjer og vinkelrette håndtak. Serien henter inspirasjon fra retro og klassiske serviser, supplert med vinkelrette og moderne særtrekk. Med farger inspirert fra den skandinaviske naturen passer lines inn blant både moderne og klassiske interiørstiler.

Lines er designet for å brukes i hverdagen og være komfortabel. Laget av slitesterkt vitro-porselen i en kombinasjon av blank og matt overflate som skaper fine kontraster og har karakteriske nedsenkede linjer som gir serviset en ekstra edge.

Lines fra NJRD /Nordicnest.no
En serie servise i flere farger – Lines fra NJRD /Nordicnest.no

God i hverdagen – ikke bare til pynt

De gode koppene i lines-serien er laget av slitesterkt vitroporselen hvor overflaten er blank på innsiden, og matt og glatt på utsiden. Dette skaper en kjempefin kontrast, men får også koppene og krusene til å føles gode i hånden og til å drikke fra.

Størrelsen passer akkurat til en god caffè latte eller en mindre kopp bryggkaffe, men kan selvfølgelig også brukes til for eksempel te og varm sjokolade.

Kanner i fint design med tredetaljer – Lines fra NJRD /Nordicnest.no

Inviter vennene dine hjem på brunsj eller kaffe og dekk bordet med denne tekannen sammen med for eksempel krus, tallerkener, sukkerskål og melkekanne i Lines-serien. Serien kommer i forskjellige rolige farger som er flott å kombinere med hverandre for en unik borddekking. Inspirasjonen til fargene er hentet fra den skandinaviske naturen.

Kommer i mange myke farger – Lines fra NJRD /Nordicnest.no
Karakteristiske nedsunkne linjer – Lines fra NJRD /Nordicnest.no

Tallerkenene er laget av slitesterkt vitro-porselen med et varig design som er like velegnet til hverdagsbruk som til mer spesielle anledninger. La disse stilige tallerkenene, designet av designerduoen Bernadotte & Kylber, bli en naturlig del av borddekningen i fremtiden.

Elegante kopper med matt overflate – Lines fra NJRD /Nordicnest.no

Les gjerne mer om Elegante og Vakre Bord av Marmor og Stein, Svarte vegghyller av metall – Perfekt til bad, kjøkken og gang og Barkrakk og Barstol i Kul Vintage og Retro Stil.