Hopp til innholdet

Liten og kompakt vedfyrt Pizzaovn – Ovn med ved, kull og gass til hjemmebruk

Lite slår en deilig hjemmelaget pizza stekt i en ordentlig pizzaovn og med den flotte pizzaovnen fra Ooni kan du nå steke din egen pizza på profesjonelt vis hjemme. Ooni pizzaovnen fungerer med både vedfyring, kull eller gass og den har en 15 mm tykk bakestein som fordeler varmen og gir en kjempegod og sprø bunn.

Denne lille vedfyrte pizzaovnen vil garantert vekke beundring fra gjester dersom du ønsker å tilby en matopplevelse utenom det vanlige! Med sin kompakte størrelse tar det ikke lang tid før den er gjennomvarm og klar til bruk, noe som gjør den praktisk til bruk også i hverdagen eller på tur og reise.

Vedfyrt og liten pizzaovn som også fungerer med gass og kull /Hyttefeber.no

Vedfyrt pizza og brød hjemmefra

En vedfyrt pizzaovn som du kan bruke hjemme bør være både økonomisk og være enkel i bruk. Ooni pizzaovnen kan man plassere på terrasse og i hagen og tildekkes med et overtrekk for å beskytte mot dårlig vær når den ikke er i bruk. Pizzaovnen er godt isolert og kan derfor også brukes om vinteren, til brødbaking og mye mer.

Denne vedfyrte matovnen er liten, men svært effektiv og godt konstruert med tanke på isolasjon, varmeevne og kvalitet. Man kan Fyre opp ovnen med 15 cm vedkubber/pinner, noe som vil gjøre den klar til bruk på omtrent 15 minutter. Karu på vedfyring er overraskende effektivt, og den er enkel å fyre opp.

Pizzapakken – Komplett pakke med ovn, forkle, pizzaspade og mye mer /Hyttefeber.no

Liten og bærbar

Man kan bruke denne ved, gass og kull-fyrte ovnen til en rekke ting og den er samtidig såpass kompakt og liten at det ikke vil være noe problem å ta den med seg i bagasjerommet på bilen. F.eks om dere skal på hyttetur eller båttur og ønsker stekemuligheter for pizza, brød eller ovnsretter på turen.

Proffversjonen med ekstra god plass for steking /Hyttefeber.no

Til brødbaking og røking av fisk

Denne kompakte vedfyrte ovnen er også ideell å bruke til andre ting enn bare pizza, hva med nystekte brød i vedovn, røking av fisk eller steking av biff og store stykker kjøtt? Ooni ovnen er rett og slett en kompakt og versatil ovn som kan brukes til både hverdag og fest.

Les gjerne mer om inspirasjon til kjøkkenet, blant annet flotte vegghyller til kjøkken, Delikate keramikk tallerkener og servise eller Urtedyrking – Hageideer å prøve i sommer.