Hopp til innholdet

Vakre hyller til kjøkkenet – For oppbevaring og dekor

vegghyller til kjøkken

En vegghengt hylle på kjøkkenveggen er perfekt for både oppbevaring og for å henge opp kjøkkenredskaper, stekespader, grytevotter og mye mer. En vegghylle til kjøkkenet er også super for å skape en rustikk eller landlig stil, men de passer til alle kjøkkenstiler. Her kan du finne flotte hyller til kjøkkenveggen som passer til både det rustikke, moderne, landlige eller industri-pregede kjøkken.

Vegghyller til kjøkkenet er også et kjempeflott alternativ til tradisjonelle overskap dersom du planlegger å bygge et nytt kjøkken, spesielt dersom du har en fin panelvegg eller flisevegg i bakkant som du ønsker å vise frem.

Stark er en 5-rommet vegghylle i svart metall som passer kjempefint inn på bad eller kjøkken om du trenger ekstra oppbevaringsplass. Hyllen er enkel å sette opp og er fin å bruke i rom hvor man ønsker å bruke svarte møbler eller hvor man ønsker å ha et rustikt eller industrielt preg.

Stark Vegghylle i svart metall /Jotex.no

Wire fra danske Nordal er et kjempelekkert system av vegghyller, kommoder og skap til kjøkken, entré og stue som har et rustikk, industri preg, men som samtidig er moderne og stilrent. Wire kommer i flere størrelser og varianter, noe som gjør at du kan sette sammen ditt eget system individuelt eller som en kombinasjon av flere vegghengtehyller og gulvstående skap.

Wire fra Nordal /Kitchentime.no
Wire fra Nordal /Kitchentime.no
Glasshenger til vegg og tak fra Hahn /Kitchentime.no

String hyllesystemet har siden den opprinnelig ble designet av Nisse Strinning i 1949 vært et populært valg for oppbevaring og system i boligen. Etter mange år har String vegghyllene fått mange smarte oppgraderinger underveis og fremstår idag som det opplagte valget for deg som både ønsker kvalitet og kjent design, samt uovertruffen funksjonalitet og fleksibilitet.

Med sine mange muligheter for individuell justering er dette systemet en enkel måte å fylle opp en tom vegg på med smarte oppbevaringsløsninger som passer ditt kjøkken og bruk.

String systemet – Perfekt for kjøkken /Hviit.no
String Pocket vegghyller /Nordicnest.no
String Pocket vegghyller /Nordicnest.no
String hylle og reolsystem /Hviit.no
String pocket sort vegghylle /Nordicnest.no

String kommer i en rekke farger og kan utvides slik du selv måtte ønsker, det er også utviklet et eget tegneprogram for hyllene dersom du ønsker å lage noe helt fra bunnen av. Mange bruker disse vegghyllene som et alternativ til tradisjonelle kjøkkenoverskap for å få et mer åpent kjøkken.

String hylle og reolsystem /Hviit.no
String hylle og reolsystem /Hviit.no

Wired fra House Doctor kommer i to størrelser og forskjellige farger og er svært praktiske vegghyller til kjøkkenet. Kjempefine å ettermontere for å sette fra seg krukker, krydder og urter på en åpen og dekorativ måte.

Wired fra House Doctor over kjøkkenbenk /Unoliving.no
Marble Hylleplan Grønn Marmor – House Doctor /Kitchentime.no

Stacked fra Muuto er et smart og lekent system som gjør det enkelt å lage sin helt egen unike kombinasjon av vegghyller. Kombinér farger, former og størrelser og bland dem om slik du selv ønsker, la dem ligge vannrett eller stå rett opp, du kan også simpelthen plassere dem oppå hverandre fra gulvet og opp.

Stacked fra Muuto /Nordicnest.no

Stacked gir med andre ord en fleksibel kjøkkeninnredning og passer utmerket som et vakkert alternativ til overskap.

Stacked fra Muuto /Nordicnest.no

Pythagoras hyllene fra Maze er en DIY elskers drøm. Den ubehandlede overflaten på hyllen kan overflatebehandles etter ønske og smak. Male, beise eller dekorere på annet vis for å skape en ordentlig personlig innredningsdetalj. Du kan også velge mellom flere ulike finisher på festene. De smarte festene gjør at du kan plassere hyllene på en mengde ulike måter, enten sammen eller hver for seg.

Pythagoras – Maze /Nordicnest.no

Få flere tips til vakker interiør i hjemmet, se blant annet vakre Pyntelykt og lykter innendørs, Delikate keramikk tallerkener og servise, eller få tips til fine Vegghyller i Gang og entre.