Hopp til innholdet

Spabad og spa-bassenger til hage og terrasse

Slapp av i luksus sommer som vinter i disse deilige spabadene til hage og terrasse. Her kan du finne både enkle og flyttbare spabad og mer avanserte modeller med flere funksjoner for fast installasjon i hage eller nedfelt installasjon i terrasse. I et spabad kan du nyte en pause fra hverdagen og ta en oppvarmet dukkert ute til tross for at det er vinter og kaldere temperaturer, eller du kan få deg en deilig massasje fra jetdyser og boblende vann.

Et spabad kan brukes til alle hager og boliger, men er også stadig mer populært å installere på hytta hvor man kan slappe av i godt varmt vann etter en lang dag på ski eller i bakke og lege sin såre rygg og ømme kropp.

Lay-Z spa er et rimelig alternativ til tradisjonelle spabad for fast installasjon. Denne er en flott innstegsmodell for deg som ønsker en fin opplevelse alene eller sammen med venner og kjæreste.

Se utvalget av spabad /Netthandelen.no
Rundt spabad /Gardenstore.no

Pooli Diamant er et lekkert og stort nedfelt spabad som passer for opptil 6 personer, og vil være et spabad for deg som ønsker fast og luksuriøs installasjon i terrassen. Stabil og holdbar design med kvalitetskontrollsystemer, pumper og filtre for å gi deg som kunde en best mulig opplevelse. Dette runde utendørs spaet er utstyrt med ozonfiltre som bryter ned miljøgifter og bakterier. I tillegg er det to massasjepumper og en luftpumpe for bobler.

Pooli Diamant /Gardenstore.no

Elbe fra Pooli er et stående spabad med firkantet form som fint kan romme inntil 4 personer og er utstyrt med en rekke funksjoner for å gjøre det så bra og behagelig for deg som mulig. Innebygde funksjoner for optimal komfort, samt fjerning av smuss og bakterier, slik at vedlikeholdet kan holdes til et minimum.

Elbe – Spabad fra Pooli /Gardenstore.no

Dersom du ønsker stor plass eller simpelthen har en stor familie vil kanskje dette 6-personer spabadet være stort nok for deg. Dette er en luksus modell fra kvalitetsmerket pooli som til tross for sine mange funksjoner og enkle vedlikehold holder en rimelig pris i forhold til mange andre tilsvarende modeller på markedet. Spaet er i tillegg godt varmeisolert slik at strømutgifter og forbruk kan minimeres uten at det går på bekostning av komfort og avslapning.

Stort spabad for 6 personer /Gardenstore.no
Stort spabad for 6 personer /Gardenstore.no
Bassengstøvsuger /Gardenstore
Elektrisk Basseng-renser /Gardenstore
Komplett Vinterpakke /Gardenstore

Les gjerne mer om enkle badekar i plast, flotte betongmøbler til ute eller hvordan du kan lage en utendørs bålplass.