Hopp til innholdet

Badekar i plast og badebalje – For deg som savner et badekar

Ett nytt badekar i hus eller leilighet behøver ikke være en kostbar investering, med en stor badebalje og badekar i plast får du den samme opplevelsen uten å måtte pusse opp badet helt på nytt. Disse sammenleggbare badekarene tar også opp lite plass slik at man kan enkelt stue dem bort når badekaret ikke er i bruk.

Perfekt for barn og voksne

Et sammenleggbart badekar i plast er også svært praktisk for deg som har små og større barn. Her kan barna trygt plaske, leke og vaske seg og når barna er ferdig kan man enkelt tømme dem for vann og pakke dem bort.

MyBath Long er en ekstra stor versjon av et plast badekar som faktisk kan romme to voksne personer!
Badekaret er 146 cm langt innvendig, noe som er på størrelse med et tradisjonelt badekar i porselen.

Det fine med dette badekaret er at det veier kun 12 kg, er enkelt å tømme for vann og kan brettes bort etter bruk. Dermed behøver du ikke å installere et stort tradisjonelt badekar som opptar mye plass til vanlig.

Mybath Long – Et ekstra romslig badekar som kan legges sammen /Mystuff.no

Holder temperaturen i opptil 1 time

MyBath Long blir levert med et lokk som har flere funksjoner, deriblant å sørge for at vanntemperaturen bevares så lenge som mulig. Lokket er designet for å holde vanntemperaturen stabil i opptil 1 time. 

MyBath Lux er et stort og stabilt sammenleggbart badekar i plast som passer for både voksne og barn. Badekaret er stødig og trygt, men samtidig enkelt å tømme for vann, pakke bort og sette sammen.

MyBath Lux – stort og stabilt badekar for voksne og barn /Mystuff.no


Badekaret er robust og stødig, og kan romme inntil 250 liter vann (150 liter med person oppi).
Badekaret er omtrent like stort som et vanlig badekar (143 cm langt) og har et praktisk lokk hvor man kan plassere nettbrett, mobil, en bok eller kanskje et glass vin.

Anbefalt makslengde på person oppi badekaret er 185 cm lang og 120 kg tung.

MyBath Lux – stort og stabilt badekar for voksne og barn /Mystuff.no

Mybath Lux er omtrent like stort som et vanlig badekar og er dermed ypperlig for deg som ikke har badekar idag, men som gjerne skulle ha et fra tid til annen.
Eller til deg som har barn og er på utkikk etter et praktisk og trygt alternativ.

MyBath Lux – lett å legge sammen /Mystuff.no

Voksne får enkelt plass i badebaljen og du får vann over knærne. Baljen kommer med oppbevarings kurv hvor du kan ha dine favoritt såper og skum, og er utstyrt med avløp, for enkel tømming av vann.

MyBath Lux – stort og stabilt badekar for voksne og barn /Mystuff.no

Denne sammenleggbare badebaljen er en stor modell som måler 130 cm i bunnen og passer fint til en voksen og vil være et flott alternativ til et tradisjonelt badekar. Siden dette badekaret kan pakkes sammen tar den liten plass når den ikke er i bruk.

Stor og sammenleggbar badebalje /Mystuff.no
Stor og sammenleggbar badebalje /Mystuff.no

Praktisk sammenleggbart badekar som kommer i flere forskjellige farger og kan komfortabelt romme en voksen person på opptil 185 cm. Badebaljen kan enkelt pakkes ned og legges under en seng eller inn i et skap når den ikke er i bruk.

Et sammenleggbart badekar er også fint å bruke utendørs når været tillater det.

Sammenleggbart badekar med stålramme /Coolstuff.no

Her kan du slappe av og ta deg en pause med et varmt og behagelig skumbad uten de store investeringene. Vannet tapper du ut med den medfølgende avløpsslangen og så lar du badebaljen tørke før du pakker den sammen igjen.

Sammenleggbart badekar i flere farger /Coolstuff.no
En sammenleggbar badebalje kan enkelt legges bort når den ikke er i bruk /Coolstuff.no
Klassisk badebalje i plast til voksne /Mystuff.no

Se gjerne også disse smarte uttrekkbare klesstativene til vaskerommet eller utendørs eller dekorér hagen med disse flotte betongmøblene. Les gjerne mer om Vakre hyller til kjøkkenet – For oppbevaring og dekor eller Skjenk med rotting – Vakre skjenk og skap av flettet rotting.