Hopp til innholdet

Badekar i plast og badebalje – For deg som savner et badekar

Ett nytt badekar i hus eller leilighet behøver ikke være en kostbar investering, med en stor badebalje og badekar i plast får du den samme opplevelsen uten å måtte pusse opp badet helt på nytt. Disse sammenleggbare badekarene tar også opp lite plass slik at man kan enkelt stue dem bort når badekaret ikke er i bruk.

Perfekt for barn og voksne

Et sammenleggbart badekar i plast er også svært praktisk for deg som har små og større barn. Her kan barna trygt plaske, leke og vaske seg og når barna er ferdig kan man enkelt tømme dem for vann og pakke dem bort.

Sammenleggbart badekar med stålramme /Coolstuff.no

Praktisk sammenleggbart badekar som kommer i flere forskjellige farger og kan komfortabelt romme en voksen person på opptil 185 cm. Badebaljen kan enkelt pakkes ned og legges under en seng eller inn i et skap når den ikke er i bruk.

Et sammenleggbart badekar er også fint å bruke utendørs når været tillater det.

Sammenleggbart badekar med stålramme /Coolstuff.no

Her kan du slappe av og ta deg en pause med et varmt og behagelig skumbad uten de store investeringene. Vannet tapper du ut med den medfølgende avløpsslangen og så lar du badebaljen tørke før du pakker den sammen igjen.

Sammenleggbart badekar i flere farger /Coolstuff.no
En sammenleggbar badebalje kan enkelt legges bort når den ikke er i bruk /Coolstuff.no

Sammenleggbar badekar for småbarnsfamilien.

BibaBad Flexi Sammenleggbart Badekar er et innovativ og unikt produkt som er en uslåelig løsning for småbarnsfamilien. Karet består av en lett, rustfri og regulerbar aluminiumramme md en badepose. BibaBad Flexi er et sammenleggbart badekar der barnet bader i en badepose som sitter på et aluminiumstativ. Det sammenleggbare badekaret kan enkelt foldes sammen og stilles eller henges unna for å ikke ta plass.

BibaBad Flexi Sammenleggbart Badekar /Jollyroom.no

Se gjerne også disse smarte uttrekkbare klesstativene til vaskerommet eller utendørs eller dekorér hagen med disse flotte betongmøblene. Les gjerne mer om Vakre hyller til kjøkkenet – For oppbevaring og dekor eller Skjenk med rotting – Vakre skjenk og skap av flettet rotting.