Hopp til innholdet

Unikko fra Marimekko – Et retro og vakkert unikko blomstret mønster i interiør og tekstil siden 1964

Unikko fra Marimekko er et sjarmerende og fargerikt blomstermønster fra 1964 som idag er et populært valg for dem som ønsker noe unikt, fargefullt og retro i hjemmets interiør. Unikko mønsteret består av store blomstre som «smelter» inn i hverandre i fargefulle kombinasjoner og kontraster.

Marimekko’s herlige og særegne Unikko mønster er perfekt for deg som ønsker litt mer farger inn i hjemmet og som også liker retro og vintage stilen som unikko mønsteret tilbyr. Blomstermotivene kommer i en rekke fine farger og kombinasjoner og blir hvert år fornyet med nye produkter og farger.

Unikko fra Marimekko /Nordicnest.no
Unikko fra Marimekko /Nordicnest.no

Marimekkos Unikko mønster ble først designet i 1964, men vokste raskt i popularitet, mye takket være Jackie Kennedy som ble avbildet i en Unikko mønstret kjole. Mønsteret er idag verdenskjent for sitt unike og spesielle design med lite luft mellom blomstene som brer seg ut og utfyller hverandre.

Unikko fra Marimekko /Nordicnest.no
Unikko fra Marimekko /Nordicnest.no

De nydelige sengesettene i unikko mønster er svært populære og bringer både sjarm, farge og glede inn i soverommet. Settene er laget i myk kvalitets bomull som kjennes godt mot kroppen hele året.

Unikko fra Marimekko /Nordicnest.no

Les mer om vakkert interiør til hjemmet, se også Nydelige Sengesett med Blomster – Dekorative og komfortable sengetøy med blomst-motiv eller Søte Trefigurer til dekor og pynt.