Hopp til innholdet

Nydelige Sengesett med Blomster – Dekorative og komfortable sengetøy med blomst-motiv

Sov godt og komfortabelt med et av disse nydelige sengesettene i elegant og yndig blomstermotiv. Perfekt for deg som ønsker en touch av sommer og farger inn på soverommet. Disse blomstrete sengesettene kommer i unike mønstre og fargekombinasjoner som skaper liv og gir dekorasjon til interiøret, samtidig er sengesettene kjempegode og komfortable slik at du kan sove godt og lunt.

Taika sengesett fra finske Iittala er et mykt og komfortabelt sengesett i 100 % bomull med et drømmende og fantasifullt mønster designet av Klaus Haapaniemi. Med inspirasjon fra dyr og natur brer mønsteret seg utover sengetøyet.

Taika kommer i en stor serie med dette nydelige mønsteret /Nordicnest.no

Kalissa er et sengetøy i fairtrade merket bomull med et tettsittende og intrikat mønster av blomster og planter på en kremfarget bomull bunn. Den myke og lune bomullen er perfekt for vår, vinter og høst.

Kalissa sengetøysett i fairtrade bomull /Princess.no

Carolina er et lett og vårlig sateng sengetøy med kjempefin print av blomster i mange farger og fasonger. Nydelig for å skape en lett og positiv vårlig touch på soverommet.

Carolina satengsengesett med vårlig motiv /Princess.no

Det herlige dynetrekket Unikko fra Marimekko er produsert av kvalietsbomull som er deilig og mykt. Unikko-mønsteret ble designet av Maija Isola på 1960-tallet og er et kjent design i retro stil fra Marimekko. Dette nydelige sengetøyet frisker opp soverommet med sine fargerike og sommerlige blomster.

Unikko fra Marimekko /Nordicnest.no

Lillian er et nydelig sengesett av sateng med et dekorativt sommer og høst motiv. Ettersom sengesettet er laget i sateng så føles tekstilet kjølig og lett over kroppen og passer godt for varme sommerkvelder.

Lillian sengesett av sateng /Princess.no

Wondeer er en serie av mørk-tonet tekstil og sengesett med et motiv av dyreverdenen, skog og planter. Varme og delikate farger som klær høsten godt.

Sengesettet i denne serien er laget av bomull og med sine mørke og lune design passer den ekstra fint inn til høst og vinter. Wondeer serien passer også kjempefint inn på hytta hvor man kan kombinere med putetrekk, gardiner og lignende.

Wondeer serien i høst toner /Princess.no

Annabella satengsengesett er et kremfarget sengetøy med et fargerikt motiv av blomster og grønne planter. Putene har ekstra brede kanter som gir en elegant luksusfølelse.

Annabella – Kremfarget med blomster /Princess.no

Skog er et sengesett med et vakkert og moderne designtolkning av skog og trær. Et mønstret sengesett som kommer i både lyse eller mørke fargetoner.

Skog sengetøysett /Princess.no

Les gjerne mer om Servise med Blomster, Tallerkener i keramikk – Unike og flotte tallerkener av steintøy og keramikk eller Vakre hyller til kjøkkenet – For oppbevaring og dekor.