Hopp til innholdet

Vegghylle Gang – Inspirasjon av vegghyller til gang

Pynt opp og gjør det fint samtidig som du får en god oppbevaringsplass med disse flotte vegghyllene for gang og entré. En vegghylle i gang frigjør gulvplass slik at du kan plassere skohyller eller kommoder og skjenk, mens du også utnytter veggplassen i gangen til å legge fra deg småting eller for å dekorere med pynt.

Bygg din egen unike vegghylle med String /Hviit.no

Caterpillar er en artig liten hylle med morsom form som passer fint som en liten suvenir hylle eller pyntehylle i gang, entré og stue. Her kan du plassere små suvenirer, eller som et praktisk sted å legge nøkler, kort, etc.

Caterpillar vegghylle /Homeroom.no
Shelby Vegghylle /Homeroom.no

A-Shelf fra Andersen er en stilren vegghylle i solid eik med et kult geometrisk mønster. Denne vegghyllen kan du plassere i forskjellige vinkler og forandre utseendet på, eller kombinere sammen med en eller flere A-shelf hyller.

A-Shelf fra Andersen /Glass og interiør

Gridy Fungi hyllene kan du selv sette sammen opp langs vegg i ditt helt eget mønster og sammensetning. Fungi hyllene er laget av solid ask og kommer i fargene naturlig tre eller sort. La din egen kreativitet styre, bruk samme farge eller kombinér dem, bruk dem gjerne rundt omkring i boligen, eller som små nattbord ved siden av sengen?

Gridy Fungi vegghyller /Hviit.no
Millie Vegghylle /Homeroom

En rund vegghylle er allsidig og enkel å plassere, men gjør seg kanskje ekstra fin ved plassering på korte vegger mellom to innerdører, noe man ofte finner i gang og entré.

Rotterdam vegghylle /Homeroom.no
Gulvstående rund hylle /Homeroom.no

Butterfly fra danske Umage er noen kule små knagger som både kan brukes til å henge fra seg klær og vesker, eller til å legge fra seg småting som solbriller og nøkler. Butterfly kommer i mange farger så her kan du velge selv om du ønsker en fargerik vegg, eller å bruke dem for å komplimentere farger på eksisterende møbler i gangen.

Butterfly – Umage /Glass og interiør
Andersen Furniture Wood Wall /Glass og interiør

Jilly er flott burhylle i sort metall som passer godt sammen med andre mørke møbler eller som en kontrast til hvite vegger i gang og entré.

Jilly burhylle til gang/entré /Homeroom.no

De elegante speilhyllene fra Hubsch gjør seg lekkert i gang og entré, her kan du legge fra deg småsaker samtidig som du får fine effekter og økt romfølelse fra speilet.

Hubsch speilhyller /Glass og interiør
Hubsch speilhyller /Glass og interiør

Likte du ideene til vegghyller i gang? Se også disse flotte kommodene og skjenk i rotting, perfekt som dekorativ oppbevaring. Se også mer om tallerkener i tre og vakre vaser i farget glass.