Hopp til innholdet

Pyntelykt og lykter innendørs – Gjør det fint med lys

Dekorér og gjør det fint innendørs med disse elegante og flotte pyntelyktene til stue, hall og kjøkken. Her kan du finne klassiske og moderne varianter av pyntelykter som skaper en ekstra koselig og behagelig atmosfære i hjemmet.

Enten du bruker et tradisjonelt stearinlys, telys eller et telys med LED og batteri vil disse flotte lyslyktene gi en koselig og stemningsfull belysning hvorenn du måtte ønske litt lys. Plasser dem gjerne i hyller, på toppen av en kommode eller skjenk, eller bruk dem som hagebordbelysning på sene sommerkvelder.

Lykta ‘Fhia’ – Antikk messing /Reforma.no

Design with light fra Holmegaard er en kjent og kjær serie av lyslykter i stilrent skandinavisk design som passer like flott innendørs som utendørs.

Design With Light – Holmegaard /Nordicnest.no
Design With Light – Holmegaard /Nordicnest.no

Det elegante designet til Design With Light gjør dem lette å plassere i hele boligen, still dem på gulvet, terrassen eller på hagebordet.

Magnor’s Zeppeliner er en lekker serie av lyslykter i munnblåst glass med vakre riller som skaper et kjempevakkert lysspill og gjør seg kanskje ekstra fine sammen med takpendlene og bordlampene i samme serie.

Zeppeliner serien fra Magnor /Glass og interiør

Fog fra House Doctor er en litt annerledes lyslykt hvor meningen ikke er å skape så mye lys som mulig, men heller bruke lys for å fremheve designet og de vakre materialene. Plasser et led-telys inne i Fog og du får en vakker, men diffus belysning som er vakker og dekorativ.

Fog – House Doctor /Glass og interiør
Sagaform lyslykt /Homeroom

Balu fra House Doctor er en dekorativ og flott lyslykt av bambus med glassinnsats for plassering av kubbelys eller telys på batteri. Med sin vakre form og naturlige materialer kan man bruke Balu rundt omkring i hele hjemmet, plassert på et bord eller nede ved gulv.

Balu – House Doctor /Nordicnest.no
Balu – House Doctor /Nordicnest.no
Vintage lyslykt /Reforma.no

Et godt alternativ til en lyslykt vil være en flott olje og parafinlampe, f.eks disse flotte lampene og lyktene fra Karlskrona Lampfabrik, en tradisjonell svensk produsent av lykter og lamper i over 100 år og som fremdeles bruker dyktige håndverkere for å skape lykter og lys på tradisjonelt vis.

Olje og parafinlamper fra Karlskrona Lampfabrik /Nordicnest.no

Deres serie av olje og parafinlamper kommer i både klassisk og mer moderne utforming med vakkert farget glass og nydelige detaljer, perfekt for å skape fin og koselig belysning på bordet eller i hytta.

Olje og parafinlamper fra Karlskrona Lampfabrik /Nordicnest.no

mer Inspirasjon om vakre vegghyller til gang, se vakre skjenk og skap av flettet rotting eller oppdag Vakre vaser i farget glass – Til dekor og pynt.