Hopp til innholdet

Skjenk med rotting – Vakre skjenk og skap av flettet rotting

Skjenk med fronter av flettet rotting har et elegant og vakkert utseende som både er moderne og retro på én og samme tid. En skjenk, skap eller kommode med front av rotting har et varmt og stilrent utseende som passer fint inn i både gang eller stue, og vil være en lekker lagringsplass med mye sjarm.

Her skal vi se litt på vakre møbler med fronter av rotting som du kan bruke for oppbevaring eller simpelthen til pynt og dekorasjon i hjemmet. Perfekte dersom du ønsker vakre møbler med sjel og en elegant retrosjarm.

Air fra Design House Stockholm er en elegant kommode og høy skjenk med vakkert mønstrede skapdører av flettet rotting og varmt treverk. Air kommer i fargene Eik, Hvit eller moderne sort.

Air – Lav skjenk /Glass og interiør
Air – Design House /Nordicnest.no
Air – Vitrineskap med rotting /Nordicnest.no

Louisiana er en kjempelekker skjenk og lav kommode i mahogny mørkt mangotre med vakre detaljer av gyllent messing og en flott kontrastfront av flettet, lys rotting som gir en ekte og luksuriøs retrofølelse.

Louisiana i mørk mangotre /Jotex.no
Louisiana i mørk mangotre /Jotex.no

Teak fra det danske designmerket Nordal var en av trendsetterne bak møbler og skap som brukte rotting i sitt design. Teak er en høy kommode og skap med en ramme av eksklusiv teak og dørfronter av flettet rotting som skaper en elegant kontrast. Kjempefint retro-inspirert skap som er like fin å bruke i stuen som på soverommet, og som gir mye god lagringsplass.

Teak – Høyt skap i teak og rotting fra Nordal /Reforma.no
Teak – Høyt skap i teak og rotting fra Nordal /Reforma.no
Teak – Høyt skap i teak og rotting fra Nordal /Reforma.no
Teak kommer også som veggskap /Reforma.no

Kyoko er et kjempeflott møbel med dekorative detaljer av rotting som kan brukes som både skjenk eller tv-møbel.

Kyoko /Jotex.no
Lulu – Rotting garderobeskap /Homeroom.no

Dea fra Lene Bjerre er en lekker og liten kommode/skjenk med utsøkte detaljer av flettet sukkerrør og overflate av mangotre med flotte svarte detaljer og skråstilte, lave støtteben. Kjempefin som dekorativt møbel i hjemmet hvor man kan plassere planter og bordlamper på toppen.

Dea fra Lene Bjerre /Nordicnest.no

Otto fra danske Bloomingville er et populært, rund kommode med vakker retro-design som passer like fint inn i enhver interiørstil. Med en ramme av furu og lekre runde fronter av rotting blir Otto et sjarmerende lite møbel som er lett å bruke i alle husets rom.

Otto fra Bloomingville /Nordicnest.no

Fra Day Home kommer det lille, men sjarmerende møbelet Piccolo, som med sin bohemske stil og lille størrelse passer kjempefint inn som et sidemøbel ved siden av seng eller i gang og entré.

Piccolo – Day Home /Reforma.no
Piccolo – Day Home /Reforma.no

Retro Oval fra HK Living er en del av en serie elegante møbler fra HK Living som kombinerer rammer av solid treverk med lekre dører i flettet rotting. Kombinasjonen gir et vakkert uttrykk og skaper fine kontraster som gjør at disse retro-inspirerte møblene passer fint inn i alle hjemmets rom.

Retro Oval – HK Living /Reforma.no
Retro Oval – HK Living /Reforma.no

Webbing fra HK Living er en del av samme designserie som gjerne kan kombineres med Retro Oval og andre møbler med rottingfront fra HK Living.

Retro Webbing – HK Living /Reforma.no

Les mer om interiør og pynt med farger, flotte spabad til terrasse og hage, betongmøbler til inne og ute eller vakre vaser i farget glass.