Hopp til innholdet

Bålpanne uten Røyk – Ny spennende rentbrennende bålpanne fra FROST

Frost har utviklet en ny serie av rentbrennende bålpanne slik at man kan nyte flammer og bålkosen uten røyk som svir i øynene. Denne bålpannen uten røyk og sot er en innovativ ny type bålpanne som er norsk-produsert og skaper en kjempekoselig atmosfære når kvelden senker seg.

Rentbrennende bålpanne med mindre røyk og sot /Hyttefeber.no
Koselige bålpanner som brenner ekstra rent fra Frost /Hyttefeber.no

Bålpannen kan plasseres på terrassen og passer kjempeflott inn på hytta men også hjemme. Med en bålpanne fra Frost kan du oppleve kosen med naturlige flammer som lyser opp kvelden uten sjenerende røyk som svir i øynene eller blåser inn i huset.

Kjempefin til hytte og villa /Hyttefeber.no

FROST bålpannen kommer i tre størrelser. De to størstel modellene er fine å plassere på terrasse eller på hytten, men den kommer også i en mindre versjon som er lettere å frakte med seg på tur og camping.

Frost Villa er en ekstra stor bålpanne /Hyttefeber.no

Ideell også til leiligheter

Dersom du har naboer tett til deg eller har en balkong kan du bruke denne bålpannen for å skape en magisk stemning uten å sjenere naboene med røyk og sot. Bålpannen er lett å plassere siden den har hjul på undersiden av askefangeren.

Frost Camper er den minste bålpannen og ideell til tur og camping /Hyttefeber.no

Hvordan fungerer en bålpanne uten røyk

Bålpannen er designet for å så godt som mulig eliminere sjenerende røyk og har en smart design som gjør bålpannen ekstra rentbrennende. Den er designet slik at kald luft trekkes inn i bunnen og varmes opp mellom den indre og ytre stålkappen. Den varme luften stiger og kommer ut i toppen av bålpannen som skaper en reaksjon der hvor røykgassen tar fyr. Dermed får man en ekstra forbrenning, betraktelig mindre røyk og sot og mer varme.

Perfekt til grilling og kos /Hyttefeber.no

Les mer om Servise med Blomster – Tallerken, kopper og mer med vakre blomstermotiv, Nydelige utekjøkken – Inspirasjon til utekjøkken eller FireGlobe: Kjempefin stående bålpanne og mini-peis til terrasse og veranda.