Hopp til innholdet

FireGlobe: Kjempefin stående bålpanne og mini-peis til terrasse og veranda

FireGlobe fra det danske designhuset Eva Solo er en kjempefin bålpanne til terrasse, veranda og hage. På grunn av sin runde, stående form med opphøyd bakside vil lyset og varmen fra veden kastes utover til siden, noe som gjør den ideell for kos og varme på sene kvelder hjemme eller på hytta.

Eva Solo Fireglobe /Nordicnest.no

Bålpanne med peis-effekt

Mens vanlige bålpanner holder veden liggende har Fireglobe en annen tilnærming, her ligger veden og hviler på baksiden av peisen noe som gjør at du får full effekt av lys og varme der du sitter. Denne flyttbare veranda-peisen er samtidig enkel å bære omkring når den er kald, og vil bli et fint element på kanten av verandaen eller terrassen.

FireGlobe fra Eva Solo får frem skjønnheten og det vakre lyset fra bålet og er laget i hardført emaljert stål som varer og varer. Dersom du plasserer den på en terrasse eller veranda av treverk er det viktig å bruke et mellomlag som ikke er brennbart imellom.

Tipi fra Gardenfire er en vedfyrt hage og terrasse peis som også kan fungere som grill (har grill innsats), Tipi har en kul form og er laget av cortenstål. Et spesielt stål der rusten danner en vakker oksidert overflate i stedet for korrosjon, noe som betyr at denne kan stå utendørs hele året.

Dersom denne skal plasseres på tregulv kan man kjøpe en tilpasset gulvplate for å beskytte underlaget.

Hyggelig stemning med Tipi hagegrill og peis /Gardenstore.no

Les mer om produkter og tips til hagen, blant annet Nytt drivhus til hagen – Store og små drivhus levert hjem på døren, Utebod til hytta eller Liten og kompakt vedfyrt Pizzaovn – Ovn med ved, kull og gass til hjemmebruk.