Hopp til innholdet

Servise med Blomster – Tallerken, kopper og mer med vakre blomstermotiv

Servise med blomstermotiv er en stil klassiker som aldri går av moten og er et kjempefint valg dersom du er ute etter noe tidløst og som samtidig er fargefult og dekorativt. Tallerkener, kopper, krus og mer med et blomstermotiv gir mer farge og liv til borddekkingen og passer utmerket til høytider og fest.

Mon Amie fra Rørstrand er et nydelig servise med blomster i en dyp blå farge som både ser klassisk ut, men som tar seg like fint ut i et moderne interiør og hjem. Mon amie serien ble først designet på slutten av 40-tallet og har siden 50-tallet smykket mang ett bord over hele Skandinavia med sin kontrastfylte motiv av koboltblå blomster mot hvitt feltspatporselen.

Mon Amie fra Rørstrand – Klassisk og tidløs siden 50-tallet /Nordicnest.no
Mon Amie fra Rørstrand – Klassisk og tidløs siden 50-tallet /Nordicnest.no

Mon amie serien fra Rørstrand ble relansert i 2008 hvor de beholdt den klassiske og tidløse sjarmen, men la ved noen nye former og flere produkter.

Florytale fra Magnor er en vakker og eventyrlig serie av tallerkener, kopper og fat med unike og høyt detaljrike motiv fra plante og dyreverdenen. Dette serviset er et virkelig smykke som kombinerer vidunderlige farger og motiv og gjenforteller naturens vakre fargeprakt, symmetri og mønstre.

Florytale fra Magnor – Eventyrlig og dekorativ /Glass og interiør

Florytale fra Magnor er et servise for de fine morgenene i vår og sommersol hvor man gjerne kan ta seg noen ekstra minutter og nyte mat, godt selskap og vidundrene som omgir oss i hverdagen. Dette vakre serviset med sine mange vakre farger, dyr og blomstermotiv tar eventyrene fra naturen inn rundt matbordet og gir en elegant og dekorativ oppdekking.

Florytale fra Magnor – Eventyrlig og dekorativ /Glass og interiør

Unikko fra Marimekko er en sjarmerende hyllest til 70-tallets fargepalett og mønstre med et servise full av tykke blomster, jordfarger og kontraster. Unikko er perfekt for deg som er glad i retro og vintage, og vil definitivt vekke oppsikt blant gjester når lunsjen serveres.

Unikko servise i retro mønster fra Marimekko /Nordicnest.no
Unikko servise i retro mønster fra Marimekko /Nordicnest.no

Unikko serviset er laget i slitesterkt steingods og er av uovertruffen kvalitet. Serien består ikke bare av servise, kopper og tallerkener, men også duker, håndkle, putetrekk og mye mer.

Mariefleur er et klassisk og tidløst servise med et romantisk blomstermotiv fra Villeroy & Boch. De vakre tallerkenene, koppene og fatene i Mariefleur samlingen består av fargerike dekorasjoner av forskjellige blomster i pastellfarger med en vårlig følelse.

Mariefleur fra Villeroy & Boch /Glass og interiør

Den klassiske stilen og det gjenkjennelige mønsteret gjør at serviset er velegnet for ekstravagante hverdager eller hyggelige høytider og selskap. De mange vakre blomstene og fargene gjør det enkelt å spille videre med fargeriktige borddekorasjoner for å skape en ekstra stilfull ramme rundt maten.

Mariefleur fra Villeroy & Boch /Glass og interiør

Jordbæreng fra Porsgrunds Porselænsfabrik har hentet sin inspirasjon fra barndommens sommer med blomsterenger og markjordbær. Serviset har et lett og dekorativt mønster med lekende blomster som bukter seg i vinden og røde jordbær.

Jordbæreng servise fra Porsgrund /Christiania Glasmagasin
Jordbæreng servise fra Porsgrund /Christiania Glasmagasin

Dekk opp til sommerfest med vafler, kaker og jordbær med fløte med dette nydelige serviset som vil skape mange gode minner for både store og små.

Jordbæreng servise fra Porsgrund /Christiania Glasmagasin

Liker du det litt mer rustikt? Se gjerne mer om Raw fra Aida – Håndlaget Bestikk, Servise og redskaper i rustikk og rå stil. Les gjerne mer om Tallerkener i keramikk – Unike og flotte tallerkener av steintøy og keramikk eller Vegghylle Gang – Inspirasjon av vegghyller til gang.

Besøk også gjerne Kaketine.no – Nettbutikk for cookies og kaker i Kristiansand, søgne og mandal.