Hopp til innholdet

Bizzotto – Elegante utemøbler i tre av Teak og Acacie

Bizzotto er en Italiensk møbelprodusent og designer som skaper vakre og elegante utemøbler til kafé, restaurant, bolig og hytter av naturlige råvarer i både moderne og et klassisk design. Møblene fra Bizzotto kjennetegnes for sin høye kvalitet hvor dimensjoner på treverk og bruken av rustfrie og galvaniserte skruer og ledd gjør at møblene kan holde seg fine år etter år.

Bizzotto fremholder den tradisjonsrike og kvalitetsbevisste håndverkertradisjonen som kjennetegner møblene fra Venezia regionen. Bizzotto er synonymt med høy kvalitet og standarder som hele tiden streber etter perfeksjon og kvalitet.

Dersom du er på utkikk etter utemøbler av tre i elegant design som holder høy kvalitet vil utemøblene fra Bizzotto være ett godt utgangspunkt.

Palmdale er ett nydelig utebord av teak treverk som har en oval form som gjør at den er lett å plassere og gir rom til mange gjester uten at den tar for mye plass i hagen og terrasse. Palmdale er et utebord av teak som kombinerer elegant design, treverk med flott mønster og romslig sitteplass.

Palmdale utebord med oval form av teak /Glass og interiør

Et sidebord i hagen er perfekt for å skape et hyggelig og behagelig lounge område i hagen og terrassen, kombiner ett sidebord av tre med sittegruppen med planter eller en flott lampe med solcelle for å skape et hyggelig uterom.

Bolivar sidebord av resirkulert teak treverk /Glass og interiør

Dublino er et elegant rundt utebord i acacie tre som kommer fra 100% fsc sertifiserte ressurser. Bordet har tykke dimensjoner og er som alle Bizzotto produkter solid bygget og bruker galvaniserte tilkoblinger slik at dette runde trebordet kan holde seg fin og stabil i mange år.

Dublino rundt utebord i treverk /Glass og interiør
Dublino rundt utebord i treverk /Glass og interiør

Noemi er en nydelig putekasse med rene linjer som passer fint inn til både den moderne og klassiske stilen. Noemi er laget i acasie tre med flotte spiler som skaper et rent ytre. I denne putekassen av tre kan du oppbevare puter og pledd trygt for elementene.

Noemi putekasse i tre av acacia /Glass og interiør

Noemi kommer også som en serie utemøbler i samme stil som putekassen med fine trespiler av acacia tre. Denne fine og elegante serien har et luftig og moderne design som er perfekt for å skape et behagelig lounge område på terrasse og i hagen.

Noemi utemøbler av acacia /Glass og interiør
Maryland sittegruppe med bord av teak /Glass og interiør

Les gjerne mer om flotte utekjøkken og hvordan du kan skape ett kjøkken på terrassen, ønsker du en peis i hagen? Ta en titt på FireGlobe: Kjempefin stående bålpanne og mini-peis til terrasse og veranda og Nytt drivhus til hagen – Store og små drivhus levert hjem på døren.