Hopp til innholdet

Bubbles fra Mateus | Servise, kopper og tallerkener med boblete kanter

Mateus Bubbles er en spennende designserie av kopper, tallerkener og fat med en vakker boblende kant som vekker oppmerksomhet og har et dekorativt mønster. Bubbles serien kommer i mange friske farger og takket være den fine boblekanten vises fargene frem i dybden, noe som gir både dype og lyse fargetoner.

Høykvalitets servise med vakker dekorering /Nordicnest.no
Bubbles fra Mateus /Nordicnest.no
Kopper i bubbles serien fra Mateus /Nordicnest.no

Keramikken er designet i Sverige og produsert og malt for hånd av erfarne håndverkere i Portugal. Derfor er hvert eksemplar også unikt. Keramikk er et levende naturmateriale som krever litt ekstra pleie. Siden Mateus-produktene er håndmalt, er det variasjoner i fargen. Hvert eksemplar er derfor unikt. 

Bubbles fra Mateus /Nordicnest.no
Bubbles fra Mateus kommer i mange friske farger /Nordicnest.no

Mateus Bubbles er kjempefin som en dekorativ måte å servere gjester og frokost på og på grunn av sin høye kvalitet vil bubbles serviset holde seg fint i mange år fremover. Hver tallerken og kopp i bubbles serien håndlages i Portugal, et land med lange tradisjoner for håndverk og keramikk. Hver kopp og tallerken lages ut av finkornet leire og tåler fint å stå i oppvaskmaskinen.

Kombinér farger – eller ha en monokrom oppdekking /Nordicnest.no
Stilren og hvit – Bubbles fra Mateus /Nordicnest.no
Perfekt til hverdags og festbordet /Nordicnest.no

Oppdag flere vakre servise og interiørobjekter, se blant annet Svarte vegghyller av metall – Perfekt til bad, kjøkken og gang, Skap med spiler – Vakker og iøynefallende oppbevaring eller Tallerkener i keramikk – Unike og flotte tallerkener av steintøy og keramikk.