Hopp til innholdet

Skap med spiler – Vakker og iøynefallende oppbevaring

Et skap og møbel med trespiler gir tingene dine en dekorativ oppbevaringsplass som passer kjempeflott inn i et hjem med både slette vegger eller spilevegg. Disse skapene av treverk og stål med spiler, lameller og ribber gir en moderne, men samtidig retro-touch til innredning og interiør i hjem og hytte.

Sion er et massivt og flott stort skap med elegante avrundede spiler av ask i vertikale mønstre. Møbelet passer kjempeflott inn som innredning i stue, gang og kjøkken. Med sine mange, tynne spiler skapes det en lett gjennomsiktighet igjennom dørene.

Sion skap med spiler av ask /Jotex.no

Sion er et stort og elegant spileskap i kjempeflott håndverk og gode materialer som gir et elegant touch av retro i hjemmet.

Nichba har et unikt utseende med en kombinasjon av ribbet skapdør og åpne skaphyller. Her kan man derfor plassere fine dekorasjoner til pynt, samtidig som man kan oppbevare andre småting bak skapdøren. Skapet er produsert i ribbet stål.

Nichba – Av ribbet stål /Glass og interiør

Grebbesta er en dekorativ serie av rimelige skap og skjenker som leveres umontert. Møblene er i hovedsak laget av foliert MDF, mens skapdørene er laget av tynne, vertikale eikespiler.

Grebbesta møbler med eikespiler /Homeroom.no
Grebbesta møbler med eikespiler /Homeroom.no
Grebbesta møbler med eikespiler /Homeroom.no

Grebbesta serien kommer som regel i tre varianter, natur og svart, hel-sort tre eller hel-tre.

Array fra WOUD er en serie møbler med en flott kombinasjon av utsøkt moderne design og innslag av tradisjonelle og retro elementer. Serien kombinerer ofte treverk, valnøtt og eik sammen med svart stål som skaper en delikat kontrast mot hverandre. Array er perfekt som dekorative oppbevaringsmøbler med flate og rette skapdører og elementer av trespiler som bryter opp teksturen.

Array fra WOUD / Glass og interiør
Array fra WOUD / Glass og interiør
Array fra WOUD / Glass og interiør
Array fra WOUD / Glass og interiør

Pollux er en lekker vegghylle nyhet fra Homeroom som er laget av remser og spiler i edelgran og bambus. Perfekt som tilbehør til møbler eller en vegg av tre-spiler.

Pollux vegghylle av bambus og edelgran /Homeroom.no

Palanzo er et stort skap og oppbevaringsmøbel med utfreste vertikale striper som skaper et elegant retro-inspirert utseende og passer kjempeflott som frittstående garderobeskap i soverom, såvel som oppbevaring i stue og entré. Skapet har myke avrundede hjørner og moderne trykkåpne funksjon som gir et rent og slankt utseende.

Palanzo skap med retro vibber /Jotex.no

Skapet kommer i fargene naturlig treverk, sort eller klassisk hvitt som passer til innredningen og interiøret du allerede har.

Les gjerne mer om tips til Entreskap – Flotte skap og kommoder til entré og gang, Vakre hyller til kjøkkenet – For oppbevaring og dekor eller Smarte kaffemaskiner som automatiserer kafferutinen din.