Hopp til innholdet

Entreskap – Flotte skap og kommoder til entré og gang

Flotte skap og kommoder til entré og gang gir et koselig førsteinntrykk av hjemmet ditt og gjør det enklere å holde det ryddig og pent med sine mange oppbevaringsmuligheter. Her kan man gjemme unna hverdagens rot, klær, votter og småsaker og få det mer ryddig langs vegg og gulv.

Kommode og skap i gangen er praktiske i hverdagen og gir deg mange muligheter for lagring og oppbevaring av småting og klær som ellers kan ligge fremme og gi en følelse av rot og uoversiktelighet. Et entreskap er i så måte designet for å tilby maksimal oppbevaringsplass for alt som gjerne ligger fremme i entré og gang, og samtidig være et fint møbel som ikke opptar for mye gulvplass.

Else knaggrekker i stilrent design fra By On /Nordicnest.no

Portmanto er et enkelt og flott entreskap i rustikk stil med ramme av metall og fargede melamin belagte sponplater som er enkle å rengjøre. Entreskapet er smalt slik at det er lett å plassere i gang og entre uten å ta opp for mye gulvplass, men er samtidig høyt og bredt nok til at man kan henge fra seg yttertøy, sko og vesker uten problemer.

Portmanto – Entreskap i metall og tre /Homeroom.no

Pablo er et nydelig, retro-inspirert kommode laget av mango-tre i gammeldags stil med skapdører av flettet naturlig rotting. Skapet har en avrundet og dekorativ front som har hentet inspirasjon fra art-deco stilen og er et sjarmerende møbel som passer kjempeflott for oppbevaring i gang, entré og stue.

Pablo – Retro skap i mango-tre og rotting /Glass og interiør

Cutter fra Skagerak er en kjempeflott serie av entremøbler som består av speil, hyller, knaggrekker, sittebenker og oppbevaring laget av eik og teak i suveren håndverkskvalitet. Møblene går fint om hverandre slik at man kan supplere med nye produkter etterhvert som behovet oppstår.

Cutter fra Skagerak /Glass og interiør
Cutter fra Skagerak /Glass og interiør
Cutter fra Skagerak /Glass og interiør

Vestby er et flott entremøbel sett som inkluderer hylle, speil og en lav kommode. Dette entremøbel settet kommer i flere farger og har en lekker moderne, men også landlig stil.

Vestby entremøbel-sett i farget treverk /Homeroom.no

Om du ønsker en glamorøs og elegant stil i gang og entre vil kanskje Alvina entreskapet være noe for deg? Entremøbelet er laget av melaminbelagt spon i en lekker marmor-look. Entreskapet har et rent uttrykk med vintage design detaljer slik som det avrundede messinghåndtaket, perfekt til det moderne hjemmet.

Alvina entreskap i marmor-look /Homeroom.no

For deg med skodilla eller mange ben i husholdningen byr ofte antallet sko på lagringsproblemer, en smart løsning er dette skoskapet som man kan henge på døren og utnytte lagringsplassen til det fulle. Skoskapet kan for eksempel henges på innsiden av døren til boden slik at skoene man ikke bruker så ofte er lett tilgjengelig, men roter ikke til gang og entré.

Fast – Skoskap som kan henges på døren /Homeroom.no

I gang og entré er det lurt å plassere et speil, ikke bare vil et speil i gangen være nyttig for en siste sjekk før man forlater huset, men det bidrar også til å øke rommets størrelse og skaper refleksjoner og liv. Det finnes utrolig mange flotte speil som passer godt inn i gang og entré, hva med for eksempel et speil av farget glass?

V102 er et flott sett til entre og gang som består av et rundt og dekorativt speil med mønstret glass og en vegghylle med knagger til å henge fra seg klær og plassere pyntegjenstander.

V102 vegghylle sett med speil til gang /Homeroom.no

Walls fra House Doctor er en populær serie av ovale og runde speil i et lekkert tynt og moderne design som passer ypperlig til gang og entré, men også soverom og stue. Speilene kommer også i farget glass som skaper en dekorativ look og en dempet, koselig refleksjon.

Walls fra House Doctor /Nordicnest.no

Sante er et kjempeflott entreskap i metall og treverk i et flott vintage stil som passer kjempefint til både det klassiske og det moderne hjemmet. Med dette entreskapet får du plass til både sko, hatter, klær og mer. Skapet har også et integrert speil som gir volum og dybde i rommet.

Sante entreskap i treverk og metall /Homeroom.no

Marvin Garden er et nydelig retro entremøbel med dekorative utskjæringer og skråstilte møbelben. Dette entreskapet har både en åpen seksjon hvor man enkelt kan sette fra seg sko og henge fra seg yttertøy, samt en lukket seksjon bak speilet hvor man kan plassere sko, hansker, luer og mer ute av syne.

Marvin Garden – Retro og dekorativt entreskap /Homeroom.no

Les gjerne mer om Unikko fra Marimekko – Et retro og vakkert unikko blomstret mønster i interiør og tekstil siden 1964, Søte Trefigurer til dekor og pynt eller Vakre hyller til kjøkkenet – For oppbevaring og dekor