Hopp til innholdet

Utebod til hytta – Ekstra redskapsbod i hyttestil

Utebod i hyttestil som passer kjempeflott inn i skogen eller på fjellet og vil være perfekt for å få litt ekstra lagringsplass på hytta. Her kan du lagre for eksempel skiutstyr og hagemøbler, eller ved, utstyr og aggregat bak en låst dør.

Utebod til hytta i beiset versjon /Netthandelen.no
Furuholmen – Laftet utebod i mindre versjon /Netthandelen.no

Med sin flotte hyttestil vil denne uteboden passe fint inn sammen med tradisjonelle hytter og frigi masse lagringsplass fra resten av hytta. Uteboden er laget av laftet treverk med to adskilte rom som hver har sin egen dør, her kan du for eksempel lagre skiutstyr og akebrett i ett rom, mens et annet rom kan inneholde hageputer og grill.
Uteboden har også et praktisk halvtak som passer fint for å oppbevare ved.

Denne boden kommer i et byggesett og er designet for enkel montering uten at man måtte behøve hjelp fra fagfolk. Lettlest bruksanvisning og ferdig kuttede materialer gjør det enklere å montere på egenhånd.

Utebod til hytta i malt versjon /Netthandelen.no
Redskapsbod for montering utenpå yttervegg /Gardenstore.no

Med en ekstra utebod kan du få langt bedre lagringsplass på hytta til for eksempel skiutstyr og hagemøbler. Her kan du se flotte hageboder og uteboder som i sin flotte hyttestil vil passe fint inn sammen med hytten.

Les mer om interiør og design, blant annet tips til vegghylle i gang, Spabad og spa-bassenger til hage og terrasse, Lekehus til Barna – Fine lekehytter man kan ha i hagen eller bruk et Solseil for å skape skygge i hagen og mot vinduer.


Bygg dine egne lamper /Lampedeler.no