Hopp til innholdet

Fjøl i tre – Rustikke trefjøler og brett til pynt og bruk

Pynt opp kjøkkenet med en vakker og rustikk trefjøl eller brett, flott i bruk, men også flott som et dekorelement, spesielt til hytte, seter eller sjøbu. Slike gamle og rustikke trefjøler egner seg også veldig fint til servering, f.eks av fenalår, ost o.l.

Craft serveringsbrett fra House Doctor /Reforma.no

Antikk og flott trefjøl av gammelt indisk treverk med et vidunderlig ru overflate, tremønster og en vakker patinert overflate. Egner seg veldig fint til pynt eller for servering.

Antikk Trefjøl /Hyttefeber.no
Antikk Trefjøl /Hyttefeber.no
Avlang fjøl i resirkulert teak /Kitchentime.no

Vakkert gammelt serveringsbrett fra danske Nordal som er laget i resirkulert, antikt trevirke med en nydelig patina og velbrukt overflate. Kjempeflott som dekorobjekt eller som serveringsfat.

Antikt serveringsbrett fra Nordal /Reforma.no
Trefjøl i valnøttre /Reforma.no

Chaklota er et lekkert vintage dekorbrett i antikk treverk fra House Doctor som kan brukes for å dekorere møbler, skjenk og kommoder med, eller også til lett servering av spekemat, o.l.

Chaklota serveringsbrett /Reforma.no

Oppdag flere vakre ting, blant annet disse vasene i farget glass eller disse smarte badekarene i plast som tar liten plass. Se gjerne også Utenplast.no for tips til produkter med mindre kjemikalier og plast.