Hopp til innholdet

Matégot Kleshenger – Lek & Funksjonalitet siden 1956

Den autentiske Matégot-kleshengeren er med sitt slående midtpunkt i messing og tre armer en unik, funksjonell og dekorativ kleshenger. Knaggen er designet i 1956 av Mathieu Matégot og er et perfekt eksempel på designene hans der skiftende hverdagsobjekter og lek med former har vært i fokus.

Matégot Knagghyllen feirer organiske former og letthet ved berøring og er et uvanlig og attraktivt alternativ til de uinspirerende garderobeskapene som passer for en rekke miljøer fra gangen til soverommet.

Matégot klesstativ fra Gubi /Lampemesteren.no

Den klassiske, trearmede Matégot-knagghyllen demonstrerer hvordan lekne former kan komponeres for å danne et unikt og funksjonelt hverdagsobjekt.

Tidløs designklassiker /Lampemesteren.no

Ekstravagant, nesten galaktisk som fra en annen stjerne, Matégot Coatrack tilbyr mye plass til jakker, kåper og mer, selv om den lille størrelsen kan få deg til å tro noe annet. Takket være sine slanke dimensjoner er Matégot også fantastisk egnet for trange korridorer og inngangspartier.

Designet i 1956 er denne klesknaggen en dekorativ blanding av lek og funksjonalitet /Lampemesteren.no

Matégot klesstativ fra Gubi er laget av høykvalitets pulverlakkert messing. De tre armene ender i forskjellig fargede deler som gir den et fint fargerikt preg.

Matégot Coat Rack er tilgjengelig i flere farger. Installasjonen er funksjonell, unik og dekorativ og passer i de fleste miljøer, i både ganger og soverom.

Matégot klesstativ fra Gubi /Lampemesteren.no

Les mer om vakker interiør Hengende Blomsterpotter – Heng planter fra taket, Entreskap – Flotte skap og kommoder til entré og gang og Barkrakk og Barstol i Kul Vintage og Retro Stil.