Hopp til innholdet

Gå for gull – Hjemmestyling med gull-farget interiør

Å bruke gullfarget interiør og dekor er en fantastisk måte å løfte stilen på hjemmet ved å skape små blikkfang i boligen og innredningen, men det er lurt å unngå å bruke for mye av denne fargen for å unngå overpynting. Ved å bruke gull i de riktige dosene vil denne fargen gjøre underverker for interiøret ditt og siden gull-farger går sammen med de fleste andre fargepaletter, er dette noe alle kan gjøre i sin innredning.

Duke dekorfigur i gylne farger /Homeroom.no

Et elegant speil med en gullfarget ramme er en kjempefin måte å løfte interiøret på og skape blikkfang i hjemmet. Dette vakre speilet med sitt intrikate mønster i gullfarget treverk vil passe flott til enhver interiørstil og går godt sammen med de fleste veggfarger. Heng den gjerne bak sofaen eller i gang og entré for å både gi følelsen av luksus og øke romfølelsen.

Sol Speil av gull /Jotex.no
Primula vase i ravfarget glass fra Holmegaard /Nordicnest.no

STOFF Nagel lysestaken er en luksuriøs og klassisk lysestake som har fått sin renessanse siden storhetstiden da den først ble designet på 60-tallet. Lysestaken har sammenkoblede staker i vakkert gyllent metall som passer kjempeflott til den skandinaviske interiørstilen. En slik lysestake vil være en enkel måte for å få litt farger og går fint sammen med mange andre grunnfarger i interiørstilen.

STOFF Nagel lysestaken /Nordicnest.no

Spirit fra det danske designhuset Nordal er perfekt til store rom, stue eller gang og entré. Dette flotte gulvstående speilet med sine karakteristiske sprosser vil både øke romfølelsen i boligen og samtidig være et elegant blikkfang i hjemmet.

Spirit fra Nordal /Kitchentime.no

Bordlampen Mila er en kjempefin bordlampe med gullfargede ben og en rund kuppel av farget glass som vil være lett å plassere i interiøret. Gjerne plasser denne på en hylle, skjenk eller en kommode for å både gi lys og dekor i hjemmet.

Bordlampen Mila med farget glass /Homeroom.no

Å finne balansen er nødvendig for å bruke gullfarget interiør og dekor på en fin måte. Gjerne bruk gull og andre gylne farger på små objekter som plasseres for å sprite opp interiøret helt til slutt. En god idé er å bruke speil med gylne rammer, vaser av gull eller andre dekorative interiørprodukter spredt rundt i interiøret. Vær gjerne leken med plasseringene for å gi ett lite hint av lux i boligen.

Smykketre i gull fra Lene Bjerre /Nordicnest.no

Faze er en kjempefin serie av lamper med glasskuppler av glass og en lekker ramme av gyllent metall. Perfekt både for å skape lys i kroken av rommet og som samtidig gir en vakker og dekorativ look. Med sin ramme av gull passer denne perfekt for å komplimentere andre interiørobjekter av gull du måtte ha i hjemmet.

Faze – Med gullfarget ramme og glasskupler /Homeroom
Puff «Roma» i gull /Kitchentime.no

Små pynteobjekter og dekorfigurer i gull er ypperlig for å skape litt lux i hjemmet, blant annet denne fine dekorfiguren med løvemotiv i svart med en gullkrone på hodet. En artig dekorfigur for deg som liker en leken interiørstil.

Rex dekorfigur med gullkrone /Homeroom

Les gjerne mer om Norgesglass serien – Tradisjonell og tidløs design til kjøkken og pynt, Vakre hyller til kjøkkenet – For oppbevaring og dekor eller Skjenk med rotting – Vakre skjenk og skap av flettet rotting