Hopp til innholdet

Gode og myke gulvtepper til soverommet

Tepper på soverommet er igjen på moten i mange nybygde boliger og leiligheter, igjen ønsker man seg den lune og varme følelsen man får av å våkne opp om morgenkvisten og plassere bena på et varmt og mykt gulvteppe. Selv om mange installerer et vegg til vegg gulvtepper på soverommet, kan et vanlig frittliggende gulvteppe gi like mye luksus og eleganse uten den store jobben.

Nybygget bolig med fløyel gulvteppe på soverommet – Lampe Le Klint 157 /Lampemesteren.no

Til soverommet vil et godt og mykt gulvteppe ikke bare være mykt å gå på, det vil også bidra til en mer lun og varm atmosfære, som demper lyd og isolerer mot ett kaldt gulv slik at man fint kan gå sokkeløs på kalde dager.

Shiva er et stort og utrolig mykt gulvteppe med lange fibre av polyester og bomull i et skikkelig shaggy utførelse, perfekt for deg som ønsker et svært mykt gulvteppe med lange hår på soverommet. Dette gulvteppet får man i to størrelser, deriblant et ekstra stort gulvteppe på 2 x 3 meter.

Shiva gulvteppe /Homeroom.no
Shiva gulvteppe /Homeroom.no

 Leather er et håndvevet teppe fra Rug Solid som er laget utav avkapp av lær og skinn i ulike farger og nyanser fra Moteindustrien. Flott og unikt teppe for deg som er ute etter et teppe utenom det vanlige.

Leather – Unikt teppe av lær og skinn /Nordicnest.no
Leather – Unikt teppe av lær og skinn /Nordicnest.no

Magical er en del av Staycation serien av gulvtepper fra Ellos Home og er skapt for å lage en luksuriøs følelse i eget hjem. Magical teppet har lange hår og har en fargeskiftende glans som gir en ekstra touch av eleganse. Disse gulvteppene kommer i flere flotte farger og i mange størrelser som kan lett settes sammen for å skape et inntrykk av vegg-vegg gulvteppe dersom du ønsker det.

Magical – Et utrolig vakkert og mykt soveromsteppe /Homeroom.no

Acacia fra Linie Design er et stort og tykt gulvteppe som i tilegg til denne lekre modellen i blå og hvit også kommer i flere andre moderne og stilige farger. Teppet er laget av ull og er dermed mykt og veldig holdbart.

Acasia Gulvteppe fra Linie Design /Kitchentime.no
Acasia Gulvteppe fra Linie Design /Kitchentime.no

Almeria er et lekkert gulvteppe i skinnende viskose, for deg som er ute etter et stort gulvteppe til soverommet med en glamorøs preg.

Almeria fra Linie Design /Nordicnest.no

Janson teppet fra Broste Copenhagen har en flott og trendy design med geometriske mønstre i hvitt og svart, noe som skaper fine kontraster. Teppet er laget utav bomull og oppleves veldig mykt og komfortabelt, ideelt for plassering på soverom og under seng.

Janson teppe fra Broste Copenhagen /Nordicnest.no

Les gjerne mer om Norgesglass serien – Tradisjonell og tidløs design til kjøkken og pynt, Hjemmestyling med gull-farget interiør, Vakre hyller til kjøkkenet og Delikate keramikk tallerkener og servise.