Hopp til innholdet

Høye vaser med fine former – Lekre nyheter fra Jotex

Fin alene, enda penere med blomster eller grønne planter. Med en vase kan du enkelt skape fokuspunkter i innredningen og lage kontraster mot, eller spille på lag med fargene i rommet fra før. En høy vase vil bli mer som et interiørelement enn en praktisk gjenstand og da kan man gjerne prøve ut noen nye og spennende fasonger, farger og design i hjemmet.

Dekorative vaser /Jotex.no
Kombiner gjerne forskjellige typer vaser /Jotex.no

Margot er en serie av vaser av jern med matt overflate og myk fasong. Vasen er herlig asymmetrisk, og den smale åpningen gjør den vakker til få, høye blomster eller kvister som står rett uten å falle mot siden.

Margot høy vase /Jotex.no

Waco er en lekker moderne og høy vase av matt sort jern som buler ut på midten. Sammen med noen fargerike blomster eller planter skaper man en skikkelig lekker kontrast.

Waco – Høy vase av sort, matt jern /Jotex.no

Sebbe er en stilig plante og blomsterpotte av jern med en assymmetrisk og røff stil. Den ru og røffe overflaten gir samtidig et lekkert utseende.

Sebbe – Blomsterpotte av jern /Jotex.no

Canyon er en dekorativ vase av keramikk som er håndlaget og unik. Vasen er høy og vekker oppmerksomhet med sin uvanlige og formfulle design.

Canyon vase av keramikk – Håndlaget /Jotex.no

CELIA MAY er en stilren og høy vase av hvitt glass med en vakker form, en herlig vase som passer inn i de fleste hjem og interiørstiler. Kommer også i flere farger.

Celia May – Høy vase av glass /Jotex.no

Les gjerne mer om Mega Dot fra HAY – Et lekkert og høykvalitet sengeteppe med retro vibber, Søte Trefigurer til dekor og pynt eller Tallerkener i keramikk – Unike og flotte tallerkener av steintøy og keramikk.