Hopp til innholdet

Mega Dot fra HAY – Et lekkert og høykvalitet sengeteppe med retro vibber

En enkel måte å friske opp utseendet og stilen på soverommet kan være å forandre utseendet på det største elementet i soverommet, nemlig sengen. Med et sengeteppe kan man prøve ut nye farger i interiøret og skape lekre kontraster mellom fargen på sengeteppet, vegger og andre dekorative elementer.

Mega Dot fra danske Hay er et eksempel på et vakkert og elegant sengeteppe som beviser at enkel og stilren design ofte er det beste. Mega Dot sengeteppet har hevede kuler og tette sømmer mellom dem. sengeteppet er av virkelig høy kvalitet – og er lett å håndtere. Den ene siden er mørkere og den andre lysere, så halvsømmer blir også lett synlige og spektakulære.

Mega Dot sengeteppe fra HAY /Lampemesteren.no

Mega Dot sengeteppet er laget av ren bomull av høy kvalitet, noe som gir ekstra mykhet og holdbarhet. Med teppet tofargede sirkulære mønster er det en kombinasjon av moderne designidealer og et subtilt grafisk trykk som kommer til syne.

Mega Dot sengeteppe fra HAY /Lampemesteren.no
Mega Dot sengeteppe fra HAY /Lampemesteren.no

Hay’s Mega Dot sengetrekk har et friskt og herlig utseende som passer til forskjellige innredningsstiler. Pyntet med et lekent prikkmønster, er Mega Dot sengetrekk vendbart. Velg din favoritt og oppdater soverommet ditt med Hay’s sjarmerende geometri.

Mega Dot sengeteppe fra HAY /Lampemesteren.no

Les mer om vakkert interiør, se blant annet Unikko fra Marimekko – Et retro og vakkert unikko blomstret mønster i interiør og tekstil siden 1964, Søte Trefigurer til dekor og pynt eller Nydelige Sengesett med Blomster – Dekorative og komfortable sengetøy med blomst-motiv.