Hopp til innholdet

Nydelig Påskeservise – Kopper og tallerkener i påskemotiv

Pynt opp frokost og spisebord til påsken med disse nydelige koppene, tallerkenene og serviset i påskemotiv, en enkel måte å gjøre frokost og middag litt koseligere på hjemme og på hytta. Med et skikkelig påskepyntet spisebord kan du samle familie og venner til en deilig og hyggelig påskefrokost, senke skuldrene og nyte fridagene med sol, snø og god mat.

Her kan du finne fine servise, tallerkener og kopper i påskemotiv, vakre påskeduker og påskepynt til bordet, kort sagt alt du trenger for å skape en hyggelig samling rundt bordet i påsken.

Hva er vel mer sjarmerende på påskebordet enn en vase i marius mønster /Hyttefeber.no
Ceramic Bird fra Cooee – Søt og dekorativ påskepynt /Nordicnest.no
Rhombe påskepynt fra Lyngby /Glass og interiør

En vakker duk er en perfekt start for å pynte spisebordet klart til påskefrokosten og vil være det enkleste trikset for å få en helt ny look og en kjempekoselig påskestemning. Velg blant det enkle og stilrene, men som har de fine påskefargene i duken – eller hva med kanskje en vakker voksduk med print av et vårmotiv?

Tiiliskivi duk – Se flere vakre duker i mange motiv og farger /Nordicnest.no
Juna Brick Damaskduk Turkis /Glass og interiør
Ensfarget duk i luksuriøs linblanding /Jotex.no

Voksduker er enkle å rengjøre og de kommer i mange print og farger, hva med et søtt vårmotiv av småfugler eller i gule farger?

Pieni Unikko voksduk fra Marimekko /Nordicnest.no

De fantastiske Marius koppene er rålekre og passer like godt i hjemmet såvel som på hytta og påskefjellet! De kommer i en rekke flotte farger og har alle det tradisjonelle og folkekjære marius-mønsteret påtrykket seg. Kos deg med kakao i solveggen eller nyt en deilig kopp nybrygget kaffe til påskefrokosten med en av disse flotte koppene i sjarmerende marius mønster.

Vakre og sjarmerende Marius krus /Hyttefeber.no
Vakre og sjarmerende Marius krus /Hyttefeber.no
Marius serien kommer også i tallerkener /Hyttefeber.no

Kähler Hammershøi påskeservise er en kjempefin serie med påsketema fra Kähler som er dekorert med nyutsprungete grener og tradisjonelle påskesymboler, håndmalt av Rikke Jacobsen og overført til porselenet.

Kähler Hammershøi påskeservise /Glass og interiør

Sunnuntai fra Arabia er et klassisk servise sett i 1970-talls design og farger – perfekt for et retro hjem og til påsken. «Sunnuntai» betyr søndag på finsk, og mønsteret fra 1971 gjenspeiler en herlig søndag der solen skinner og livet er herlig. 

Sunnuntai fra Arabia /Nordicnest.no
Lyngby Rhombe Krus Gul /Glass og interiør

Signature er laget i steingods av høy kvalitet, og den er en av mange herlig fargesterke produkter fra den tradisjonsrike og velrenommerte produsenten Le Creuset. Deres Signature serie inneholder en rekke flotte keramikk tallerkener, kopper og gryter som egner seg like fint i hverdagen som til påskebordet.

Signature serien fra Le Creuset /Nordicnest.no

Lotus fra Lucie Kaas er et herlig og lett servise med en enkel og dekorativ dekor som går like fint til festbordet og påskebordet, som til hverdagsbruk. Lotus kommer i en komplett servise serie av tallerkener, kopper, skåler og mugger med den karakteristiske bladdekoren i flere forskjellige farger og nyanser. Denne lekre serien fungerer kjempefint som et dekorativt servise til påsken.

Lotus fra Lucie Kaas /Glass og interiør
Kähler Ursula kanne Gul /Glass og interiør
Sjarmerende Norgesglass kopper /Hyttefeber.no

Plasser gjerne en lekker vase som et dekorativt midtpunkt på bordet. Denne sjarmerende daisy vasen fra danske Bergs Potter i glasert leirgods blir en sjarmerende detalj både på spisebordet til påsken og i vinduskarmen ellers i året.

Pynt gjerne påskebordet med klassiske påskeblomster slik som påskelilje, grenroser og mimosa. Du kan naturligvis også finne flotte roser i gule farger hos din lokale blomsterforretning.

Daisy vase fra Bergs Potter /Nordicnest.no

Ball fra Cooee er både svært enkel, men så utrolig vakker og elegant. Formet som en enkel rund ball med hull i toppen til blomster og planter kommer Ball i en rekke fine farger som gjør seg perfekt som bordpynt. Ball i påskefargen okergul vil kanskje gjøre seg ekstra fin på bordet nå i påsken.

Ball fra Cooee – Utrolig elegant og enkel på samme tid /Nordicnest.no

Til påsken hører påskegodt til – og hva er vel en mer egnet skål til snop og godsaker enn denne eggeformede skålen fra svenske DBKD? Med sin artige form som minner om et knust eggeskall kan du pynte bordet samtidig som du får noe godt å spise.

Happy Easter skål eggeskall /Nordicnest.no
Eggeglass hører naturlig nok med til påskebordet – Her den lekre rainbow fra Le Creuset /Nordicnest.no

Få flere tips til vakker interiør, les blant annet Vakre hyller til kjøkkenet – For oppbevaring og dekor, Delikate keramikk tallerkener og servise, Dekk til fest med flotte tallerkener av tre eller stek maten med en Liten og kompakt vedfyrt Pizzaovn.