Hopp til innholdet

Sekk med Marius Mønster – Tradisjonsrik og sjarmerende tursekk med mønster

Denne tursekken med Marius mønster med klassisk toppflapp og doble belter i lær har et elegant og sjarmerende nasjonalromantisk utseende som simpelthen blir enda litt bedre takket være det klassiske marius-mønsteret som dekorerer toppdelen av ryggsekken.

Sjarmerende Mariussekker til tur og hverdags /Hyttefeber.no

Med denne Marius ryggsekken kan du tråkke elegant rundt i byens gater eller dra på topptur med termos og din favoritt emalje turkopp. Ryggsekken rommer nemlig 22 liter, noe som gir deg god nok plass til hverdagens plikter og helgeturens nytelser. Mariussekken kommer i flere flotte farger, fra naturbrun og blå, til de mer moderne fargene rød og svart.

Sjarmerende Mariussekker til tur og hverdags /Hyttefeber.no

Denne tursekken med marius mønster er laget av canvas med en flott ru overflate som minner deg på hvor høy kvalitet denne sekken er laget med. Sekken har en klassisk og tidløs sjarm, men har også moderne løsninger. Den har blant annet flere praktiske rom som man lett kommer til og som enkelt kan lukkes eller åpnes med glidelås.

Les også gjerne mer om Bålpanne uten Røyk – Ny spennende rentbrennende bålpanne fra FROST, Servise med Blomster eller Skjenk med rotting – Vakre skjenk og skap av flettet rotting.