Hopp til innholdet

Raw fra Aida – Håndlaget Bestikk, Servise og redskaper i rustikk og rå stil

Raw er en nydelig serie av bestikk og redskaper, kopper og servise fra danske Aida som har blitt et svært populært og ettertraktet servise og bestikk sett til både hverdags og fest. Serien RAW handler om det rå og “uperfekte”. Denne lekre serien kjennetegnes av en rustikk stil og mørke naturfarger. Serviset er av stentøy, som forsterker den rå og rustikke følelsen.

Midnight Blue i RAW serien fra Aida /Nordicnest.no

Raw serien fra Aida kommer i flere elegante fargetoner, blant annet azurblå, brun, northern green, grå og mer. Det fine med denne servise serien er at man gjerne kan kombinere forskjellige farger og materialer sammen. Man kan f.eks benytte de nydelige RAW skjærefjølene eller kjøkkenredskapene av naturlig treverk sammen med asjetter og kopper av stentøy. Bestikket kommer også i forskjellige fargenyanser, fra gyllent gull til rosa roségull og sort.

 • Produktene i serien er håndlaget og hvert produkt vil ha et unikt utseende.
 • Tåler ovn, frost, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.
 • Ripefri glassur
RAW fra Aida i metallic brown /Kitchentime.no
Kombiner gjerne forskjellige farger og materialer for å skape et sprudlende og dekorativt bord /Nordicnest.no
RAW er håndlaget og dobbelbrent for ekstra kvalitet /Nordicnest.no

Den delikate serien RAW tilbyr derfor på uendelige kombinasjonsmuligheter og fargenyanser som man aldri blir lei av. Den høye kvaliteten på produktene og eksklusiviteten gjør også sitt til at dette er et bestikk, servise og redskapssett man gjerne setter frem foran både gjester og sene frokoster.

Vakkert servise i nordic green og bestikk i sort /Nordicnest.no
RAW kjøkkenredskaper i teak /Nordicnest.no

RAW fra aida har flere populære produkter. Bestikk og servise fra RAW er blant de mest populære, men serveringsfatet, bordbrikka og termoflaska er også ettertraktede produkter. 

RAW serviset fra Aida er laget av stentøy, og kommer i en rekke vakre, mørke farger.

 • Mørkegrønn
 • Svart med prikker
 • Mørkeblå
 • Grå med prikker
 • Nude

Midnight Blue – inspirert av nordlyset, Northern Green – inspirert av barnåler og Metallic Brown – inspirert av en sensommer kveld ved sjøen.

Det er ikke vanskelig å nyte en god kopp kaffe enda mer enn når det serveres i en vakker RAW kopp fra Aida. Takket være sin reaktive og glansfulle glasur vekker den oppsikt og er dessuten ripefri. Koppen er uten hank og i ett sett følger det med 6 stk, nok til deg og noen gode gjester.

Koppene er dobbelbrent stengods i kjempehøy kvalitet, håndlaget så hvert produkt er unikt og tåler dessuten mikro, ovn, fryser og oppvaskmaskin.

Bestikket i RAW serien er spesielt populært, og har et stilrent utseende som matcher de øvrige produktene perfekt. De mest populære fargene er:

 • Gull
 • Svart
 • Roségull
RAW dyp tallerken «Midnight Blue» /Kitchentime.no

Få mer inspirasjon til dekor og interiør, se blant annet Norgesglass serien – Tradisjonell og tidløs design til kjøkken og pynt, eller de elegante utemøblene i teak fra Bizzotto, se tips til hvordan du kan skape et nydelig utekjøkken eller se Vakre vaser i farget glass – Til dekor og pynt.