Hopp til innholdet

Supre Markiser med og uten motor til hage og balkong

Markiser er en praktisk og estetisk løsning for solbeskyttelse, som gir komfort og stil til uterom og vinduer. De fungerer som et uttrekkbart tak eller et skjold som beskytter mot direkte sollys, reduserer varmen og skaper skygge. Markiser finnes i ulike materialer, farger og design, noe som gjør det enkelt å tilpasse dem til enhver bygning eller stil.

Markise med hvit kassett – UV og vannavstøtende trekk /Netthandelen.no

Fordeler med markiser inkluderer:

  1. Solbeskyttelse: Markiser gir effektiv beskyttelse mot skadelige UV-stråler og direkte sollys, noe som reduserer varmen og forbedrer komforten i uterom som terrasser og balkonger.
  2. Energieffektivitet: Ved å redusere varmen som kommer inn gjennom vinduer og dører, kan markiser bidra til lavere energiforbruk og dermed redusere strømregningen.
  3. Estetikk: Markiser gir en elegant og tiltalende design, og kan bidra til å forbedre bygningens utseende og øke eiendomsverdien.
  4. Fleksibilitet: Markiser er tilgjengelige i manuelle og motoriserte varianter, noe som gir brukeren mulighet til å styre når og hvor mye skygge de ønsker.

En markise med innebygget motor gjør livet enklere i lengden. Her får du en markise i helkasett med bredde på 3,5 meter, uttrekk på tre meter og elektrisk motor. Markisen har to festebraketter av stål og aluminiums ramme. Motor er ferdig montert på venstre side av kasetten når du ser på markisen ferdig montert på vegg.

Markise med motor – 3,5 x 3 m, Sort kassett /Netthandelen.no

Rengjøring av en markise er en viktig del av vedlikeholdet for å forlenge levetiden og bevare det attraktive utseendet. For å rengjøre markisen effektivt, bør du først fjerne løv, kvister og annet smuss som har samlet seg på overflaten.

Bruk en myk børste eller kost for å forsiktig børste bort skitt, og vær nøye med å ikke skade stoffet eller materialet. Deretter kan du lage en mild såpeblanding ved å blande vann med et mildt rengjøringsmiddel.

Påfør såpeblandingen på markisen med en myk svamp eller klut, og rengjør overflaten ved å gni forsiktig i sirkulære bevegelser. Skyll deretter grundig med vann, og la markisen lufttørke før du ruller den inn igjen. Unngå å bruke høytrykksspyler eller sterke kjemikalier, da dette kan skade markisematerialet og svekke integriteten.

Les gjerne mer om Elegante og Vakre Bord av Marmor og Stein, Utemøbler til hytta – Flotte hagemøbler i hyttestil og Nydelige utekjøkken – Inspirasjon til utekjøkken.