Hopp til innholdet

Utemøbler til hytte og hus – Flotte og robuste hagemøbler i tre

Gjør det fint rundt hytte eller bolig med disse fine utemøblene i treverk og rustikke stil. Her samler vi et utvalg av utemøbler som er solid bygget og har en tradisjonell stil – slik man gjerne vil ha på hytten. Med sin robuste konstruksjon tåler de å stå utendørs gjennom året dersom man glemmer å ta dem inn før man drar fra hytta.

LOG er en robust dobbel-stol av ubehandlet cedartre og tømmerstokker med integrert bord. LOG er et sjarmerende utemøbel som passer kjempefint til uteplassen eller inntil hytteveggen. Her kan man sitte ned sammen og nyte en kopp kakao i påskesola og nyte utsikten og stjernene om kvelden.

LOG – Robust dobbelstol med bord av tømmer /Hyttefeber.no

Muskoka Pine Chair er kanskje den perfekte hagestolen for både hytte og til boliger hvor man ønsker et robust møbel. Disse lenestolene er bygget i Muskoka tre fra Canada. Stolene har en svært komfortabel sittestilling også uten pledd eller puter.

Muskoka pine chair /Hyttefeber.no

Adirondack er en dekorativ og komfortabel utendørs stol i rødt cedertre som holder seg godt utendørs og passer kjempeflott inn på hytta, såvel som i hjemmet.

Adirondack utendørs stol av cedertre /Hyttefeber.no
Elias hagebord fra Bizzotto /Glass og interiør

Den klassiske Drachmann-serien ble lansert i 1982 og er Skageraks lengstlevende uteserie, like populær nå som den gang. Utemøblene er slitesterke og tåler allslags vær. Designet skaper en tidløs balanse mellom nordisk nostalgi og moderne enkelhet, og det er inspirert av dikteren og maleren Holger Drachmann.

Drachmann i teak fra Skagerak /Glass og interiør
Drachmann i teak fra Skagerak /Glass og interiør

For deg som er ute etter et stilrent og moderne hagemøbel sett vil kanskje dette Cambridge settet være noe for deg? Her får du hagebord og 4 stoler i sort stål og nydelig mørk akasietre med et kjempefint tremønster som passer flott inn på hytte og til bolig. Hagestolene i milton-design er designet for ekstra komfort og er dyptsittende og tilbakelente.

Cambridge hagemøbel sett i akasietre /Homeroom.no
LOG hagebord av cedar tømmerstokker /Hyttefeber.no

Milton er en moderne og stilren hagebenk med små uttrekbare sidebord som gjør denne veldig praktisk å plassere langs hyttevegg eller utendørs o.l uten å måtte ha et tilhørende bord. Hagebenken er laget i hardført akasietre som holder seg flott år etter år. Benken er også enkel å klappe sammen slik at tar opp lite plass under lagring.

Milton hagebord av akasietre /Homeroom.no

Cedertre tåler vær og vind, er vedlikeholdfritt, og får en nydelig grå patina over tid. Cedertre frastøter seg innsekter og blir ofte brukt  som gjerdestopler fordi de er så håldbare og aldri råtner.

Adirondack utendørs stol av cedertre /Hyttefeber.no

Muskoka er en klassisk utendørs loungestol av lys furu i et flott og tidløst design og robust konstruksjon som vil vare og holde i mange år. Disse utendørs hagestolene kan stå umalt og vil med tiden utvikle en flott patina, men de kan også oljes eller males om etter ditt eget ønske med tiden. I denne stolen sitter man dypt og avslappet, perfekt til å nyte hytteutsikten fra.

Muskoka fra Espegard /Hyttefeber.no

Nyt peiskosen innendørs eller gyng frem og tilbake på terrassen med denne koselige og tradisjonelle gyngestolen av tømmerstokk fra Canadiske LOG. En klassisk gyngestol av ubehandlet cedartre som gir den sjarmerende rustikke følelsen, perfekt til hyttelivet eller en bolig med landlig interiørstil.

Gyngestol i rustikk stil fra LOG /Hyttefeber.no

Linear fra Muuto er hardføre hagemøbler av sveiset stål med en ekstra dyp og robust pulverlakkert overflate. Bordflater er i tillegg varmfortinnet og galvanisert, mens bordben er behandlet av aluzink. Resultatet er et sett med flotte, moderne hagemøbler med svært robust konstruksjon som tåler det tøffe skandinaviske klimaet.

Linear. Hagemøbler i rustfritt stål fra Muuto /Nordicnest.no
Linear. Hagemøbler i rustfritt stål fra Muuto /Nordicnest.no

Disse hardføre og elegante utemøblene kommer i en rekke moderne farger som passer fint inn blant utemiljøet i både moderne boligfelt eller blant mer klassiske villaer.

Linear. Hagemøbler i rustfritt stål fra Muuto /Nordicnest.no
Palmdale – Ekstra langt utendørs hagebord av teak og svik fra Bizzotto /Glass og interiør

Noemi kommer som en serie utemøbler med fine trespiler av acacia tre. Denne flotte og elegante serien har et luftig og moderne design som er perfekt for å skape et behagelig lounge område på terrasse og i hagen.

Noemi utemøbler av acacia /Glass og interiør

Få flere gode tips til interiør og eksteriør, les blant annet Entreskap – Flotte skap og kommoder til entré og gang, Vakre hyller til kjøkkenet – For oppbevaring og dekor eller Bizzotto – Elegante utemøbler i tre av Teak og Acacie.