Hopp til innholdet

Vedfyrte ovner til matlaging og kos – Grill, Pizza og mer

Å nyte mat utendørs er en glede som mange mennesker setter pris på, og med moderne utendørs vedfyrte ovner har denne opplevelsen nådd nye høyder. Disse ovnene er ikke bare estetisk tiltalende, men gir også en unik smak til maten som er vanskelig å oppnå med konvensjonelle ovner. En av de største fordelene med disse ovnene er at de er ekstremt allsidige. Du kan lage en rekke retter, fra pizzaer med knasende skorpe til deilige langtidsstekte retter, ferskt brød, og til og med grillet kjøtt og fisk.

Morsø Utebord stort av rustfritt stål – perfekt å kombinere med din uteovn /Glassoginteriør.no
Utepeis Makarima /Homeroom.no

FireCylinder fra EVA SOLO ildsted er produsert av vakkert Corten-stål og kommer til å forlenge livet utendørs og forhøye kosefaktoren på terrassen eller i hagen din. Det sylinderformede ildstedet har et design som beskytter ilden mot vind, og materialet gjør at det tåler å stå ute hele året. Du kan også benytte denne til grilling ved å kjøpe en ekstra grillrist.

Firecylinder fra Eva Solo /Nordicnest.no

Med Forno fra Morsø kan du skape allsidig matlaging – hvor du vil oppleve hvor lett det er å lage de mest delikate matopplevelsene. Alt fra saftige T-bone steaks – til røkt laks, hjemmelaget pizza med sprø bunn eller deilig lammeskank. Alt i en enkel å vedlikeholde vedovn med fint moderne design.

Forno vedfyrt ovn til matlaging utendørs /Glassoginteriør.no
Forno vedfyrt ovn til matlaging utendørs /Glassoginteriør.no

Det er noe spesielt med å samle familie og venner rundt en vedfyrt ovn, uansett hvor du er. Enten det er i hagen din, på en strand, i en park, eller på en campingplass, kan disse ovnene enkelt tas med og installeres. De gir ikke bare en utmerket matlagingserfaring, men skaper også en hyggelig atmosfære. Uansett om du bor i en by eller på landet, kan du alltid nyte fordelene med en utendørs vedfyrt ovn.

Terra komplett pakke med ovn og bord /Glassoginteriør.no

Når det kommer til valg av ved for vedfyring, er hardvedtyper som eik, ask og bøk blant de beste valgene. De brenner ikke bare lenger og gir mer varme, men produserer også en smakfull røyk som kan forbedre matens smak. Unngå å bruke behandlet tre eller mykt tre, da dette kan produsere uønsket røyk og potensielt skadelige stoffer. Når du har riktig ved, kan du skape utrolige smaker og en uforglemmelig matlagingserfaring med din moderne utendørs vedfyrt ovn.

Marongo er en 152 cm høy utepeis med pipe som fjerner røyk på en effektiv måte og fremhever kosen. Denne utepeisen kan du benytte til å heve atmosfæren utendørs eller til å tilberede mat på en klassisk vedfyrt måte.

Marongo utepeis med grillrist /Homeroom.no

FireSpot-grillen fra danske Eva Solo er laget av Corten-stål, noe som betyr at den kan stå ute hele året. Grillen har høye kanter som beskytter mot brann og beskytter ilden mot sterk vind. Den medfølgende grillristen i rustfritt stål kan justeres i høyden etter dine behov.

Firespot ildsted Eva Solo /Nordicnest.no

Les gjerne mer om Utemøbler til hytta – Flotte hagemøbler i hyttestil, Nydelige utekjøkken – Inspirasjon til utekjøkken og Nytt drivhus til hagen – Store og små drivhus levert hjem på døren.