Hopp til innholdet

Woud Wallie – En allsidig veggmontert skuff og vegghylle i ett, av Amalie Skov Rahbæk

Wallie er en liten skuff og vegghylle som monteres på veggen og kan brukes til oppbevaring av alle slags småting, fra smykker og kosmetikk til kjøkken og kontorutstyr. Designet av Amalie Skov Rahbæk for Woud er Wallie en dekorativ liten hylle med et magnetisk feste slik at skuffen kan beveges fritt til forskjellige retninger. Den svarte, metalliske braketten fungerer også som en vegghylle for blomster eller pyntegjenstander.

Wallie er en dekorativ liten hylle med skuff som er kjempefin å henge opp på soverom, gang og bad. Man kan også henge opp et par vegghyller ved siden av hverandre i forskjellig høyde for en mer dekorativ plassering av pyntegjenstander og små blomster.

Allsidig veggmontert skuff og vegghylle /Nordicnest.no

Wallie er derfor et perfekt alternativ til et tradisjonelt nattbord dersom du ønsker noe lite og minimalistisk, men kan også henges opp i gang og entré for å enkelt kunne legge fra seg nøkler og lignende.

Perfekt til soverom og entré /Nordicnest.no

Wallie hyllen fra WOUD kommer også i en helsvart variant, med svart hylle og svart skuff som kan bevege seg i alle retninger. Kjempefin for deg som kanskje har en trang og smal gang, eller ikke har gulvplass til et nattbord på soverommet.

Wallie Woud i hel-svart variant /Nordicnest.no
Wallie vegghylle fra WOUD /Nordicnest.no

Les gjerne mer om Høye vaser med fine former, Entreskap – Flotte skap og kommoder til entré og gang eller Vakre hyller til kjøkkenet – For oppbevaring og dekor.