Hopp til innholdet

God og Rimelig Airfryer som er best i test – Også med smart funksjon

En airfryer for de som ikke vet hvordan disse fungerer vil steke og fritere mat effektivt og godt uten bruk av friteringsolje. Man får dermed et magrere resultat med mindre fett og kalorier, men med samme crispy og deilige overflate på maten.

Cosori Airfryer – best i test /Cosori.no
En Airfryer benytter varme og sirkulerende luft for å skape en knasende overflate

85-90% Mindre fett og raskere tilberedning

Cosori Airfryer benytter luftfritering for å fritere maten og man kan skape knasende god mat med opptil 90% mindre fett enn i en tradisjonell ovn eller friteringskoker. Nyt dermed mat som fritert kylling eller pommes frites med god samvittighet.

Mange opplever også at smaken er bedre og mer genuin. Maten vil ikke lengre ta inn den oljete smaken av friteringsolje, men smake det råvarene faktisk smaker.

Luftfritering av kylling /Cosori.no

Rengjøring og oppvask er også et fokus for Cosori. De har ønsket å lage en modell som er så enkel å rengjøre som mulig. Deres firkantede skuffer er enkle å ta inn og ut og har et non-stick belegg som gjør at man enkelt kan skylle dem av i oppvasken eller i oppvaskmaskinen etter bruk.

For deg som ønsker å teste ut airfryer hjemme hos deg selv vil en rimelig modell fra Cosori kanskje være ideell. Denne airfryeren selges direkte av produsenten noe som gir en enda lavere pris for deg som sluttkunde. Cosori airfryer er samtidig best i test og har mange funksjoner slik at du kan oppleve det beste en airfryer kan tilby til en litt bedre pris.

Cosori i moderne og hvit /Cosori.no

Cosori Airfryer er en populær serie av modeller som mange nordmenn allerede er strålende fornøyd med. Cosori selges også i andre land og de nyter 4.7 av 5 stjerner på blant annet Amazon.

Designet er pent og tåler fint å stå oppe på kjøkkenbenken til alle tider. Med en Red Dot Design Award i lomma og smarte løsninger får du her en airfryer som er enkel å rengjøre og lett å håndtere til tross for sine mange funksjoner og knapper. Cosori har nemlig forhåndsprogrammerte innstillinger til de fleste typer kjøtt og grønnsaker for å gi et optimalt resultat.

Les gjerne mer om spennende produkter til matlaging, blant annet denne Bålpanne uten Røyk fra norske Frost, Liten og kompakt vedfyrt Pizzaovn – Ovn med ved, kull og gass til hjemmebruk eller Vakre vaser i farget glass – Til dekor og pynt.