Hopp til innholdet

Julekopper – Vakre julekopper og krus med fine motiv av jul

Pynt opp bord og hjem med disse flotte julekoppene og julekrusene i vakre og nostalgiske julemotiv som bringer glede og minner tilbake. Len deg tilbake og nyt en varm kopp med gløgg, kakao eller kaffe og se snøen falle ned på utsiden mens du nyter innetid og sjelero. Med disse vakre julekoppene kan du skape dine egne juletradisjoner for fremtidige og oppvoksende generasjoner, med både klassiske og mer moderne designuttrykk vil du nok trolig finne en serie du liker.

Kähler har designet disse flotte koppene og krus med nytt motiv for 2021. Disse flotte julekoppene er designet med en ny strek, men beholder fremdeles en rekke nostalgiske elementer som hører julen til. Her bruker man klassiske fargepaletter og motiver som bringer tilbake tradisjonelle minner om hvordan julen var i gamle dager.

Kähler Julekopper for 2021 /Glass og interiør

Senk skuldrene og hold deg varm hele desember med krydret gløgg, varm sjokolade eller et krus morgenkaffe i disse flotte og klassiske julekoppene fra Kähler. Koppene og krusene er dekorert med nostalgiske og tradisjonelle juleelementer som kronhjort, flettet julehjerte, pepperkakemann, mens den grønne lerkegrenen skaper en rød tråd igjennom hele serien.

Kähler Julekopper for 2021 /Glass og interiør

Star Fluted fra Royal Copenhagen er en julekopp og servise serie som opprinnelig ble lansert tilbake i 2006. Men med sine tradisjonsrike mønstre og farger, er denne serien like populær den dag idag. Denne tradisjonsrike serien hører allerede hjemme i mange hjem, kanskje du til og med også har sett den før?

Star fluted julesett fra Royal Copenhagen /Nordicnest.no
Tradisjonsrik serie fra 2006 – Royal Copenhagen /Nordicnest.no

Settet av julekopper og servise fra Royal Copenhagen er dekorert med kranser, julegaver, leker i tradisjonell stil, med kjente farger og fasonger som skaper den klassiske og nostalgiske julefølelsen.

Star fluted julesett fra Royal Copenhagen /Nordicnest.no
Star fluted julesett fra Royal Copenhagen /Nordicnest.no

Mummi er for mange nordmenn en kjent og kjær barndomsfigur, nå kommer også de populære mummi-koppene i en helt egen serie for jul og vinter. Med vakre og detaljrike motiver som bringer barndomsgledene tilbake kan du nyte en varm kopp kakao, gløgg eller kaffe i disse søte og sjarmerende julekoppene og nyte synet av snøen som laver ned.

Mummi i vinterdrakt /Nordicnest.no
Mummi i vinterdrakt /Nordicnest.no
Mummi i vinterdrakt /Nordicnest.no

Juleglassene fra Holmegaard, designet av Jette Frölich er en ekte norsk klassiker, inspirert av norske julemotiv, eventyr og folkefortellinger.

Juleglass til vann og brus /Glass og interiør
Drammeglass og glass til varm drikke i julen /Glass og interiør

Lerk fra Magnor har en mer moderne og stilren utforming. Her får man julekopper og servise i enkle farger som spiller på lag med hverandre, samt naturligvis den klassiske og gode Magnor kvaliteten som varer og holder seg fin år etter år.

Lerk julesett fra Magnor – Moderne og stilren /Glass og interiør

Lerk juleserien fra Magnor er perfekt for deg som ønsker en litt mer diskret og nedtonet fargepalett på julekopper, krus og juleservise. En kjempefin serie som gjerne kan benyttes hele vinteren igjennom.

Lerk julesett fra Magnor – Moderne og stilren /Glass og interiør
Lerk julesett fra Magnor – Moderne og stilren /Glass og interiør

Les gjerne mer om Raw fra Aida – Håndlaget Bestikk, Servise og redskaper i rustikk og rå stil, Skap med spiler – Vakker og iøynefallende oppbevaring eller Søte Trefigurer til dekor og pynt.

Besøk også gjerne Kaketine.no – Nettbutikk for cookies og kaker i Kristiansand, søgne og mandal.