Hopp til innholdet

Kjølebagsekker – Kjølesekker som er perfekt for camping, tur og utflukter

Hold maten kald og drikken kjølig i varmen samtidig som du bærer mat og drikke mer komfortabelt med en smart kjølebagsekk. En Kjølesekk ser ut som en vanlig sekk, men den er på innsiden helt annerledes. I en kjølebagsekk finner man et reflekterende og isolerende innside som hjelper til med å holde varmen ute og mat og drikke kald.

Til camping, båtturer eller utflukter vil en sekk som holder maten kald være mye mer komfortabel å gå med enn en tradisjonell kjølebag eller kjølekoffert. Nå slipper du å drasse på store og tunge kjølebager og du får armene fri mens du bærer.

City kommer også i en tradisjonell kjølekurv /Kitchentime.no

Sagaform har utviklet en flott ny serie med kjølesekker som ser helt ut som en vanlig ryggsekk men har gode isolerende egenskaper og er samtidig svært komfortabel å gå med. Disse kjølebagsekkene kommer i mange farger og rommer mye mat og drikke, perfekt for både korte utflukter eller lengre turer hvor du ønsker å holde kjøtt, melk eller annen drikke og mat kjølig.

City kjøleryggsekk fra Sagaform /Kitchentime.no

Ryggsekken har to ytterlommer, nettlomme på sidene, justerbare skulderbånd og lekre kontrastfargede detaljer. Med denne kjølesekken har det aldri vært enklere å bære med seg kjølevarer ut på piknik!

Hele City kjøleserien fra Sagaform /Kitchentime.no

Outlust har også utviklet en ekstra stor kjøleryggsekk som kan romme hele 33 liter og holder mat og drikke kjølig i timesvis. I det romslige kjølerommet får du god plass til dagens lunsj, pledd og alt annet du trenger for å legge ut på eventyr, piknik, en dag på stranden eller en tur i naturen. Med sine mange rom som kan lukkes, får denne allsidige ryggsekken plass til alt du trenger. Den passer rett og slett på alle slags eventyr. Det isolerte kjølerommet lukkes med glidelås og holder innholdet kjølig i flere timer.

Stor kjølesekk fra outlust /Coolstuff.no

Les gjerne mer om Nydelig Påskeservise – Kopper og tallerkener i påskemotiv, Liten og kompakt vedfyrt Pizzaovn eller Nytt drivhus til hagen – Store og små drivhus levert hjem på døren.


Bygg dine egne lamper /Lampedeler.no