Hopp til innholdet

Robotmopper – Vaskeroboter som mopper for et støvfritt og rent gulv

En robotvasker er perfekt for deg som ønsker et ekstra rent og skinnende gulv. Til forskjell fra tradisjonelle robotstøvsugere vil en robotmopp eller vaskerobot moppe og vaske over gulvet ditt og ikke bare støvsuge. Dette betyr at du vil få et ekstra rent gulv uten støv, kliss og skitt.

En robotmopp er perfekt både til hjemmet eller arbeidsplassen. Robotene kan programmeres til å vaske på faste tidspunkter eller styres manuelt via mobilapp. De enkle modellene koster fra omtrent 2000 kroner, noe som ikke er en stiv pris for å komme hjem til rene gulv hver dag.

I likhet med robotstøvsugere så kommer også vaskeroboter i flere forskjellige prisklasser med sine helt egne spesialiteter. JET serien fra Braava er et eksempel på en høyteknologisk vaskerobot som kjenner igjen klissete flekker på gulvet, f.eks etter matsøl, brus eller is. JET funksjonen i vaskeroboten vil skyte en presisjonsstråle med vaskemiddel over flekken og gi et skinnende rent og klissfritt resultat.

Robotmopp fra Braava /Roboteksperten.no

En vaskerobot er en perfekt medhjelper i hverdagen og kan gjøre det kjedsommelige grovarbeidet for deg og din familie hver eneste dag uten å klage. Med sine antistatiske kluter vil den effektivt fjerne hår, støv og annet smuss og skitt som faller ned på gulvet.

Med JET dyse som effektivt fjerner klissete flekker /Roboteksperten.no

iRobot Braava Jet 250 er en rimelig variant som koster omtrent 2000 kroner, noe som er en god pris for å komme hjem til skinnende rene gulv. Denne modellen har litt færre funksjoner, men for deg som er ute etter en enkel og billig vaskerobot vil dette være en perfekt start.

Roboten kan fint gå igjennom flere rom i samme etasje og kan styres via mobilappen eller settes opp til å vaske automatisk. Her monterer du på moppen og fyller opp tanken med vaskemiddel og vann så fikser robotmoppen resten. Etter endt rengjøring av gulv og fliser tar du av moppen og vasker den.

Braava Jet 250 – En rimelig modell /Roboteksperten.no

Les gjerne mer om Badekar i plast og badebalje – For deg som savner et badekar, God og Rimelig Airfryer som er best i test – Også med smart funksjon eller disse sjarmerende Sekkene med Marius Mønster.